9 dagar kvar!

Hallå!

Idag när jag vaknade hade jag plötsligt fått en massa utslag vid hakan. Jag vet inte om det hör till när man gör en ansiktsbehandling (kanske reagerar huden på det sättet) eller missbedomde hon helt enkelt min hudtyp? :P Tack och lov att jag inte gjorde det någon dag innan balen i alla fall. Hoppas mitt stackars ansikte hinner lugna ner sig.

Varit en rätt lugn dag idag, hade i och för sig talet i morse som jag fasade för men efter det var det väldigt slappt! Satt med Frida och Chloé mest i solen medan vi väntade på sista lektionen.

Var och tittade på studentpresent till mig själv idag med mor min eftersom hon verkar oförmögen att göra det själv. Tur var väl det att jag inte lät henne överraska mig,  med dom förslagen hon gav mig idag på smycken... :P Nej men hittade ett jättesött halsband och lite annat som jag gav lite fina hintar om. Det jag vill ha i studentpresent är smycke, digitalkamera eller pengar.... det är sannerligen inte det enklaste att önska sig en studentpresent, tycker inte jag i alla fall? :P Vad har ni önskat er?

Ansiktsbehandling

Usch, har dragit mig lite för att logga in här. Så längesedan nu, och man blir inte särskilt pepp på att skriva när det enda man gör är att beklaga sig över hur lite man skriver! Så äh, från och med nu ska jag bara skriva när jag känner för det och skippa en massa tråkiga långa förklaringar om vad jag har gjort under de sjuttielva dagarna jag inte skrivit :)

Idag har jag varit på min första ansiktsbehandling! Var jätteskönt och avslappnande, förutom när hon skulle tömma porerna som gjorde grymt ont haha. Fick lära mig att man absolut inte ska mysa med djur uppe i ansiktet, pilla med händerna i ansiktet eller att smeta omkring med läppsyl över hela munnen haha! Och när jag märkte hur många porer jag hade ska jag verkligen försöka bättra mig på dom fronterna. ;) Nu sitter jag här högglansig i ansiktet, var tydligen väldigt torr så hon smetade på med gud vet vad så många produkter. Alla innehöll bara naturliga medel dock. =)

Imorgon ska jag hålla ett festtal i svenskan. Håller på med det nu, men vet inte vad jag ska säga... tycker att sådant är så svårt. Hatar tal, jävla Andreas som ska pracka på oss sånt nu i slutet!

Såg förresten en superfin bikini i Glamour häromdagen från Balenciaga. Älskar deras blommiga puffiga toppar/klänningar eller vad man nu ska kalla dom. :)


image520




Essä

Skriver en essä om stjärnor som måste vara inne imorgon. Börjar ångra mitt ämne... men nu är det ingen återvändo antar jag :P
Hemkommen från att ha slingat Lizas hår, blev lite ont om färg dock så hon såg inte alltför glad ut när jag gick... mycket ljusare där framme än där bak men jag hoppas att det blev bra! För både hennes och min skull ;)

Väntar fortfarande på min studentklänning, jag hoppas verkligen den kommer den här veckan annars börjar det bli ont om tid!! Vill see den. Kan inte köpa skor och sånt än annars ju. :(
Skriver mer senare!





RSS 2.0