Blommigt...

...från Topshop. Behövs inte sägas något mer!









26 april

Hej på er

Allt bra? Här börjar solen titta fram så jag sitter på balkongen och... räknar matte av allt man kan göra. :( Ska ha prov i nästa vecka... känns sådär alltså. Fasar mer inför det nationella dock. ^^ Har ingen aning om vad jag ska göra under dagen men till kvällen blir det utgång med Liza!! Partyhumöret kommer säkert att börja spira hos oss om några timmar så det blir säkert skoj!


Annars hade jag gärna velat vara på denna platsen i den klänningen och de solglasögonen med det håret och med den brännan. Höhö. Klänningen är från Nelly.


image518


Hihi, först nu la jag märke till trädgårdstomten i vattnet... ^^



Klänningen

Yes! Den kommer in inom 2 veckor och den kommer att ha ett rimligt pris. ^^ Så förhoppningsvis har jag äntligen hittat den! :) Kanske inte alls är fin i verkligheten dock. Men man måste vara positiv. :)


image517




*Håller tummarna*

Ååh!! Jag har hittat en helt underbart söt klänning! Den har inte kommit in i sortimentet än så nu håller jag bara tummarna för att den kan köpas innan 5 juni och inte alltför dyrt. Hoppas hoppas hoppas... annars får jag sätta mamma på att sy den eller nåt. Bild kommer sen! :)

Fröken söt

I min jakt efter studentklänning hittade jag den här fina från Fröken Söt! Inte studentmaterial men partymaterial?


image516




Hej hopp!

Helgen har varit mysig och jag har mestadels spenderat den med min darling Liza! Till detta har jag även lyckats med konststycket att bränna mig i ansikte och bröst men jag är glad ändå.

Kulturveckan har precis inletts vilket betyder att den här veckan kommer att bli otroligt slapp, vilket är underbart! Studenten ligger i krokarna men jag har fortfarande inte hittat någon klänning... har ni? Såg en supersöt på Ellos men leveranstiden är för 20 juni, så det sket sig. Jag har heller inte hittat smycken, skor, väska eller frisyr till balen... och nu idag om jag på att man ju måste lägga ner lite tid på sminkning också :P så nu har jag börjat fundera på färg på läppglans och så vidare, haha!

Tills dess har jag hittat ytterligare två par fina skor från asos!







Lördag morgon

Godmorgon!

Ännu en härlig vårdag verkar vankas! ^^ Här är skor jag skulle vilja ha... den blommiga nu i vår och sandalerna i sommar!


   



Underbara fredag!

Hallå!

Underbart att det är fredag och helg och sol! Hittade dessutom en underbart ljuvlig clutch från Miu Miu, och även en söt kjol. Den ser inte mycket ut för världen för sig själv men jag såg den i en väldigt fin kombination. ^^


image511



Onsdag

Onsdagar är en av veckans två värsta dagar (tävlar med torsdagar om förstaplatsen) så jag ska inte säga så mycket utan istället visa lite fint jag har hittat idag.

image508


x Den grå kavajen kommer från Top Shop och var classy och fin i min smak
x Trosorna kan jag tyvärr inte minnas var jag hittade dom... Söta i vilket fall!
x Linnet tycker jag var riktigt sött och vårigt! Trooor att den är från asos. Glömsk blir man på gamla dar. 
x Byxorna är i alla fall från asos, det vet jag! Tycker att man ska vara lite försiktig med färgade jeans men de här var riktigt snygga tycker jag! 
x Och till sist en väldigt söt och färgglad topp från asos. 

Till sist hittade jag också små presenter till Camilla och Liza som jag tyckte skulle passa väldigt bra till dom, hihi... ;) Ett halsband som symboliserar karma till Liza och en lyckohästsko till Camilla!



        Lizas                               Camillas

            





 

Update

Hallå!

Jösses vad dålig jag är på att uppdatera, över en vecka den här gången..! Får ta de senaste händelserna i korta drag då, för er som är intresserade! ^^

Fick ju min tandställning i förra veckan och det är inte vackert, men det funkar! Alla är i alla fall väldigt gulliga, så det känns bättre. I helgen var jag ute med Liza och vi var som vanligt på Swing. Ännu en lyckad kväll med minnesvärda händelser!! Haha!

Annars händer inte så mycket. Nu längtar man bara till maj-juni och STUDENTEN!!! De här månaderna väntar man bara ut och man gör alla uppgifter men orkar inte bry sig... imorgon ska jag och Liza spela upp en scen i engelskan tex. som vi har läst igenom 2 ggr hittills. Men det löser sig! ;) Skit samma nu liksom. Man orkar inte mer! Längtar till helgen också, är partysugen! :)

Nu ska jag fortsätta kolla Top Model!



Finally!

Nu kan man blogga igen! Har varit nere i två dagar. Jag har egentligen bara en sak att säga: JAG OCH LIZA HAR PRECIS GJORT KLART PROJEKTARBETET!!!! Jag tror dock att poletten inte riktigt har trillat ner än, men det kommer nog! Men vi har ju fasen jobbat järnet sen i söndags, har inte haft en lugn stund.

DESSUTOM har det varit en underbar dag idag med sol och över 10 grader! Det ni!


RSS 2.0