Nedräkningen kan börja!!

Tänkte bara slänga in ett inlägg för alla er intresserade och påpeka att det bara är 9 dagar kvar tills jag fyller 18 och blir stor. Barndomen blir ett minne blott. Fram med ansvar och andra trista saker. Snart blir det väl man och barn också. Man blir nästan lite rädd.

Eller också kommer det att fortsätta precis som vanligt med bara några små justeringar, som krogen och.... hm... andra saker. Kanske. ;)

Nej men allvarligt, det känns som att allt går så himla snabbt just nu, jag hänger inte med längre! om 3 veckor (3!!) är det jul, sedan blir det bal och student och sedan... vadå?! Jag har ingen plan för mitt liv! :O

Fy för framtiden! ;)


(Inte är man pessimistisk här inte)

Topp

Den här toppen satt väldigt snyggt i ryggen! Vore inte helt fel att ha! Asos.com









7 saker att göra för att undvika det jag mÅste

Det här är vad jag gör istället för att göra det jag ska göra (plugga).


  •  Sätter mig framför datan. Härifrån har man en massa möjligheter för att slippa undan, som att spela småspel och kika runt på bloggar etc. Man kan välja och vraka!
  • Skalar clementiner (långsamt) för att sedan äta upp dem (långsamt).
  • Lägger fram för och nackdelar för om jag ska lägga ansiktsmask eller inte.
  • Lägger fram för och nackdelar för om jag ska orka tvätta håret eller inte (men jag måste).
  • Funderar på om det inte är något kul på tv som jag inte får missa (kan vara allt från en serie jag inte följer till en dokumentär om insekter).
  • Blir stressad för att tiden flyger iväg när jag egentligen måste plugga.
  • Bloggar om det här ointressanta inlägget bara för att undvika de saker jag måste göra... 


 

Under den här tiden har jag alla papper framför mig men så fort ögonen smyger sig ditåt känner jag genast hur ögonlocken blir otroligt tunga, så jag slutar helt enkelt titta ditåt.

Det kommer att gå grymt bra på mitt filosofiprov imorgon.



Världens kap!

Jag har nästan glömt bort att berätta om kapet jag och Liza gjorde idag!!! Vi har velat ha en Lancôme-mascara ett bra tag men avvaktat eftersom de är så dyra... (250). Så var vi på Kicks idag (tack vare Camilla! ;D) och då upptäckte jag ett kit med mascara, kajalpenna och en liten burk med sminkbortagning, alltihop för 250!!! Då kunde vi inte låta bli att slå till! Världens kap ju! Har ännu inte vågat prova mascaran (Hypnôse) men imorgon så!

Var tvungen att berätta detta. ^^ En bra julklapp kanske?



image456



Christina Aguilera

Man behöver inte klä sig sämre bara för att man är gravid. ^^ Christina Aguilera ser grymt snygg ut i den här klänningen! Det får bli Dagens Look på den! ;)


image455



< 3

Så. Jäkla. Snygg!!!
image454
Asos

Klänning

Jag tycker att klänningen Cate Blanchett (hon heter så va?) har på sig här är riktigt snygg!!



image452



Kul & okul

Hej!

Igår körde vi gokart på idrotten. Det var jättekul! Idag hade vi nationellt prov i svenska. Det var inte alls särskilt kul. Efter det hade jag körlektion, och det var roligt! Han sa att det var riktigt kul att åka med mig idag, det gick superbra! *stolt* Sedan var det dags för tandläkarbesök. Det var inte kul över huvud taget men det gick bra.

Det var en liten sammanfattning av gårdagen och idag!  Nu försöker jag plugga filosofi till provet på fredag. Det går inte så bra. Men så sitter jag ju framför datan också.

Ikväll är det tv-kväll som gäller! Både Ugly Betty och Desperate Housewives. Får bli popcorn på det!! Mums! ;)


Det är min syster, det!

Ämne: riskakor med chilismak.

Jag: Undrar om de är goda... Jag vet inte riktigt hur chili smakar?
Amanda: Vet du hur peperoni smakar?
Jag: Ja.
Amanda: Ja, de smakar inte som det i alla fall.

Öh.... nej... det gav mig mycket. ;)









Party party ;)

Hej!

Jag trotsar förkylningen som inte är så illa längre (men säkert kommer komma tillbaka efter kvällen) och gör iordning mig för party. Gud vad längesedan det var! ^^ Förberedelserna är nästan lika roliga som själva festen, hihi, älskar att sminka mig och så.

Vad ska ni göra ikväll? :)


image451




Kan man vara annat än glad när det snöar??

Gokväll!

Japp Sanja, du har helt rätt, idag är jag lycklig!! ;D Snöat idag ju!! Tyvärr la sig inget men... snö var det i alla fall! Jag älskar nysnö, allt är så mysigt och det är helt tyst och sedan får det gärna snöa så där långsamt och fint.... Supermysigt!
Imorse hade jag körlektion där jag skulle parkera, gick grymt bra faktiskt. Nästa lektion ska vi boka halkkörning! Det börjar närma sig nu!

Jag är fortfarande sjuk, eller ja, kan fortfarande knappt prata och så.... så nu tänker jag ta det lugnt ikväll och försöka kurera mig. Hoppas verkligen, verkligen att jag blir frisk till imorgon för då är det party!!! :D Det var då längesedan! Missar jag det så blir jag väldigt besviken faktiskt. Jag skulle så gärna vilja köpa nåt nytt till det... kanske hitta något läppglans med färg, tror nog åt det röda hållet, men varje gång jag kikar på det hittar jag aldrig något jag gillar... så det är nog ett hopplöst fall.  Men lite nya smycken kanske, ny topp... vad som helst! Blir så mycket roligare då!
Haha jag tänkte på det, jag använder alltid så grymt mycket smileysar när jag skriver, jag har blivit helt beroende av det... Så jag tänker försöka avvänja mig! I alla fall när jag skriver sånt här, blir så kladdigt då ju. Hihi.

Ha en bra kväll!






:)

Idag har jag varit sjuk, eller ja, jag har mått bra inombords så att säga men är superförkyld och kan knappt prata :P Så då kände jag att jag skippar skolan idag. ^^ Fick skolkortet idag också... Gillade inte min egen insats men alla andra var fina! :)

För övrigt vill jag bara be att få tala om att det är den 8 november idag. Med andra ord exakt en månad kvar till min födelsedag!


Jag är en BH :P

Hej!

Happ, då har man fått reda på hur några ur klassen ser på mig... :P På psykologin idag hade vi nämligen ett test; man skulle gå runt och fråga folk olika saker, ska se om jag kommer ihåg alla:
Om jag var en... skulle jag vara...

Färg lila, lila, gul
Maträtt spaghetti med köttfärssås, sill
Land Finland, Finland, Norge (bara nordiska länder här!:P)
Känd person Julianne Moore, Mischa Barton, Ebba von Sydow
Möbel antikvitet (!), gardin, kuddar i olika färger
Musikstycke Ingen sommar utan reagge (;D), Don't stop believing, nåt med Peter Jöback
Bok Bröderna Lejonhjärta, någon mystisk, svår (:P), någon thriller
Klädesplagg BH, socka, skärp

Hah, kom på alla ändå!! Frågade 3 olika personer alltså. Vet inte hur jag ska tolka detta... :P Men uppenbarligen skulle jag helt klart vara färgen lila och landet Finland, that's för sure ;) Men det är rätt kul sånt här ändå!! Haha eller det beror väl iofs vad man får för svar... :P







Tråkiga måndag

Den här dagen har varit jobbig. :P

Det började på mattelektionen 0800. Satt praktiskt taget och väntade ut hela lektionen, förstod inte alls vad jag höll på med. Derivata dit och derivata hit. :( Fortsatte på religionen där jag märkte hur trött jag var eftersom jag inte kunde sluta skratta åt allt. Fast då har man ju himla roligt i alla fall! ;D
Efter det blev det hemgång där jag trodde att jag skulle få njuta av att bara sitta och lata mig, men inte då! Det var däckbytningsdags, vi skulle byta till vinterdäck alltså, och jag hjälpte till med 3 bilar...det räcker gott och väl med en bil, det säger jag er! :P Fy sköveln vad tråkigt det var... Hittade dock en tia på golvet i garaget. Det vägde upp det hela! ;D Haha...

Nu har jag kommit hem från en 2timmars teorilektion om trafikmärken och reaktionssträckor och säkerhet och gud vet vad. Det var min lärare som hade lektionen, och han grillade mig extra mycket förstås... så mycket att jag till slut kände att jag lika gärna kunde svara på frågorna innan han frågade mig. Jösses alltså. :P

Egentligen borde jag nog räkna matte nu med tanke på att jag inte gjorde det på lektionen... Men njaeeeee..... blir nog nåt roligare. ^^


PS. Den stilen jag har på rubriker kan inte skriva å:n... (däremot ä och ö). Men jag är medveten om det. :P





Enkla armband

Ibland är less more... Som i det här fallet! Tycker att dessa armband är skitsnygga och stilrena. Tror tyvärr inte att sidan fraktar hem till Sverige - kostar hur som helst $41.00 - men de kan väl inte vara alltför svårt att göra ett själv?Lite tråd och några guldkulor bara! :D (Tror jag, ja...)
I vanlig ordning ska ni klicka på småbilderna om ni vill ha dom större! ^^









Dags för en outfit :)

Det har inte blivit så mycket mode på senaste... Vilket är konstigt, eftersom jag älskar allt som har med det att göra. :) Här kommer i alla fall en outfit jag INTE skulle ha tackat nej till! :D

image448

Vänster till höger: 7 For All Mankind, Burberry Prorsum, samma och slutligen skor från Christian Louboutin.




Att befinna sig i innerfilen

Jag har många olika tankar i mitt huvud för tillfället... Till exempel undrar jag vad mitt liv går ut på. Det känns som att jag slösar bort alla år med att hela tiden gå och vänta på att mitt liv ska börja. Jag lever sannerligen inte efter uttrycket Carpe Diem. Snarare gömmer jag mig hela tiden bakom alla andra och låter livet rulla på utan att ta några chanser. Om jag ska vara lite psykologisk tror jag att det beror på att jag är en av de yngsta i en stor familj, och jag har hela mitt liv förlitat mig på att alla andra ska ta hand om saker och ting och prata med folk och så vidare. Jag har helt enkelt dragit mig tillbaka för att det har varit enklast och bekvämast. Så håller jag fortfarande på i nästan alla situationer. Men vad vinner jag på det? Absolut ingenting.
Ibland funderar jag på vad jag kan svara om jag får den där frågan:
- Så vad har du gjort i ditt liv hittills?
Mitt svar:
- ...
Men det blir ju så, eftersom jag aldrig vågar något och släpper barriären för en stund så kommer jag heller inte att kunna berätta något spännande. Jag är bara för mesig för att göra verklighet av det.
Rörigt, kanske. :P

Jag tar aldrig mycket plats offentligt utan viker alltid undan, det är liksom helt naturligt för mig. Jag nedvärderar mig själv hela tiden och tänker att jag är för ointressant för att ta plats, och jag finner mig i det... Som sagt, det är helt naturligt och det är rätt läskigt ändå att jag tänker så.

Det är rätt kul ändå när jag är ute och övningskör på motorvägen till exempel, för då märks det rätt tydligt. Jag känner mig lite stressad när jag ska köra om och jag har en bil bakom mig, och jag skyndar mig lite extra för att kunna åka in på högerfilen igen så han ska kunna köra förbi mig. Min mamma har dock sagt något som verkligen har etsat sig in i min hjärna på något sätt. Hon säger att jag har lika stor rätt som alla andra att vara i ytterfilen... Och det stämmer ju överallt, inte bara med bilkörningen. :) Jag får helt enkelt sluta gå omkring och vänta på att livet ska börja, jag får kicka igång det själv. ^^

Hehe, det här är verkligen bara sådant som man kan skriva på natten.

Allhelgona-afton

Får väl slänga in ett inlägg dagen till ära! :P Å andra sidan vet jag inte om jag hinner innan dagen slår över till söndag, jag har fyra minuter på mig...

Idag har jag inte gjort så mycket vettigt. Vi var vid mormors, farmors, farfars och hundarnas gravar i alla fall nu ikväll, och det var fint som vanligt i mörkret med alla lyktor. :)

Äh, nu tappade jag orden. Hoppas ni har haft en bra dag i alla fall. :)


Göteborg<3

Hej hopp!

Idag har jag spenderat 8 timmar i Göteborg med min syster, vilket ledde till att jag kom hem med hela 3 plagg! Haha :P Jag hittade en lång täckjacka med skärp på Zara och en jättefin topp, och sedan hittade jag en kofta på Rut m.fl. Saknar redan affärerna... :( Grymt trött i och för sig, vilket kanske inte är så konstigt! Det var väldigt mysigt i alla fall. :D

November nu förresten! 38 dagar kvar till min födelsedag!


RSS 2.0