För sen sommarklänning

Hej!

Phew. Idag har vi haft typ 5 timmars rast i skolan (inte samtidigt dock). Inte kul! Finns roligare saker att göra än att sitta i skolan och.... sitta. Men men, det blev rätt trevligt ändå tycker jag allt! ^^

Avverkade mitt första spinningpass på Friskis&Svettis tidigare ikväll... Fyyyyyy. ^^ Både jobbigt och skönt.... jobbigt efter det lååånga uppehållet och skönt att röra på sig igen. Bara man kommer igång så.... kanske... :S :P

HIttade en så söt klänning på forever21.com. Tyvärr är den väldigt somrig, men lika söt för det! Tog den med svart bakgrund bara för att man ska kunna se den bättre. Gillar de stora pärlorna på fickorna!


image312



Antingen grymt snygga eller fruktansvärt fula skor ^^

Hej hej!

Usch, jobbig dag i skolan idag. I alla fall fram till starta eget - lektionen, då blev allt bara flummigt! ;D En lärare som vibrerar, dansar och fräser när har pratar.... Hahaha! :D Man kanske måste ha varit där?

De här skorna kom in på Topshop idag... Jag kan verkligen inte bestämma mig för vad jag tycker om dom! :O Är dom snygga eller inte? Skulle dom inte kunna vara rätt coola på?

Vad tycker ni? ^^


image311






Körkortet väntar runt hörnet (nästan) ;)

Jag har helt glömt bort att berätta om dagens stora händelse förresten!
 Jag har nämligen skrivit in mig på bilskola idag. ^^ Börjar köra nästa måndag... Spännande! :P
Är nervös, även fast jag har kört rätt mycket innan....
Men det blir nog heelt annorlunda när jag ska köra där. Åh vad jag längtar! :D
Tänk sen när (om!? ;P) man får körkort!!! Kommer bli grymt glad! :D
Ni får väl se på måndag hur det kommer gå för mig... haha! ^^

Nu ska jag gå och lägga mig. Natti natt!

Sugen på frisyrombyte

Gokväll!

Nu när det lider mot höst är jag verkligen, verkligen sugen på att byta frisyr. Det blir jag varje vår/sommar/höst/vinter. Brukar vilja ändra tillbaka lika snabbt igen, men det tycker jag inte har med saken att göra. ;)

Jag hatar verkligen mitt hår; det går inte att göra något alls med det! Nu hänger det en bit nedanför axlarna, alldeles slappt och livlöst och det ligger platt mot huvudet. Grejen är bara att kortklippt hår inte riktigt passar min ansiktsform. Och när jag har långt hår blir det, som sagt, väldigt tråkigt. Ni hör mina stora problem! :P Ändå är jag lite sugen på att klippa det kortare... Eller slinga det? Brunt? Någon slags blond färg? Jag har ingen aning. :( Jag tycker att Nicole Richie's frisyr på det här kortet är väldigt fint... Men det är väääldigt kort. (Om man går från min längd till den). Dock passar den på tunnhåriga (som jag). Men Nicole har ett mycket mer avlångt ansikte än vad jag har. :P




Äsch. Hade jag bara haft lite volym i håret mitt så hade allt varit så mycket enklare. ^^

Mischa & Jessica

Hej!

Nu såg jag Mischa Barton i en snyggare outfit igen... Snacka om att kunna ändra stil från dag till dag! ^^ Tog även med en bild på Jessica Biel (i Max Mara), jag älskar verkligen den blåa färgen! Passar henne jättebra!


image308image309

Vad tycker ni?

Nu blir det Top Model för hela slanten!

Mischa Barton prövar något nytt?

Herre jösses! Så här såg Mischa Barton ut på en konsert nyss.


image307

Jag saknar ord! :O Hon som nästan alltid brukar klä sig snyggt... Vad har hon på sig egentligen?
Vad tycker ni? Snyggt eller inte?



Det går ju fort, det här...

Visste ni att det är ynka 102 dagar kvar tills jag fyller 18?


Måndag

Hej!

Så var första måndagen avklarad! Den var rätt slapp ändå, får hoppas att de förblir det! ^^
Efter skolan gick jag till stan med Liza för att shoppa lite, men hittade inte så mycket. Bianco har rätt mycket fint nu i och för sig! Inte så mycket i skoväg men allt annat... ;)




image306


Sienna Miller


Hmm, jag anar en viss vana hos mig att visa bilder på Sienna Miller... Men jag gillar vekrligen hennes stil! ^^
Här är det väl egentligen bara klänningen, smyckena, skorna och väskan (väskorna?!) som jag gillar, resten hade hon kunnat skippa! ;)


image305



Fladdermus-trenden

Det är inte bara lacktrenden som råder för tillfället, utan också fladdermustrenden (som min kära vän Liza så fint kallar det).
Man ser ut som en fladdermus helt enkelt när man sätter på sig tröjorna. :P
 

image304


Längst upp från vänster: Topshop, Vero Moda
Längst ner från vänster: Vero Moda, forever21.com

 

Mysig tröja från asos!

Godkväll!

Den här stickade tröjan från asos är väldigt fin och ser riktigt mysig ut! Kostar £80 bara... Men äsch, titta får man! :)


image302


Nu ska jag gå och lägga mig. Märkte ni att första höstdagen var idag förresten? I alla fall här. Känns faktiskt rätt mysigt.
Ha det bra!
Natti!


Trist

Åh! Jag har tråkigt. Jag undrar hur lång tid man spenderar i livet på det. Att ha tråkigt, alltså. En jävulskt massa dagar, skulle jag tro!
Inte vet jag vad jag ska skriva för projektarbete heller, för att gå in på något helt annat. Stress! Vad fan ska man skriva 50 sidor om? Måste ju vara något intressant som man gillar, som man kan skriva mycket om. Så... vad gillar jag?

..........


Haha! Det där gick ju bra! ;) Nej men... Jag gillar att shoppa och kläder och mode, men vad fan skriver man om då? :P Modets historia? Designers genom tiderna? Vette fan. Det känns som att man måste ha ett djupare ämne... Tips, tack?


Fin trenchcoat + plastskor

Är inte den här trenchen snygg? Jag tycker den är jättefin!! Skorna är också coola. De heter "Plastic High heel", så jag antar att de är gjorda av plast? :P Det gör nog ont! Allt kommer från Topshop.





image300image301
























Dagens look

Tänk om man kunde se ut som Jessica Alba när man går ut med hunden! ^^


image299



Neiman Marcus


image297


Ashley Olsen sågs shoppa på Neiman Marcus i Beverly Hills häromdagen. Det är en affär jag inte skulle tacka nej till att shoppa loss till.... med någon annans pengar förstås. ^^ Här är lite från den affären som jag inte skulle tacka nej till!





Cameron Diaz

Så här snygg var Cameron Diaz häromdagen. Hela outfiten var verkligen fin! Gillar verkligen hennes sandaler!!

image293




 


Lack

Lacktrenden har väl ingen missat! Men när det gäller som byxor/leggings blir det lite väl mycket. I alla fall på dessa damer, som annars brukar klä sig ursnyggt! (Tycker jag). Victoria Beckham klarar sig dock bäst, jag gillar hennes skor till men... Nja. ;) Det verkar otroligt svårburet.


image292
Victoria Beckham, Ashley Olsen, Kate Moss & Mischa Barton.



Så där ja

Yes, nu funkar det igen! ^^

Vad fasen?

Är det bara för mig som verktygsfältet inte syns längre? :/ Himla irriterande. Kan inte lägga in bilder eller nånting.

Två festklänningar

Hittade många fina höstkläder när jag kikade runt. Egentligen letar jag efter något att ha på mig ute i höst, någon sorts kappa ska det bli men jag har inte bestämt mig för vad för sorts...Hittadetvå fina klänningar men inte så många fina kappor. Fanns mer ute i vanlgia butiker, men eftersom de flestas hemsidor är kassa kan jag inte visa nåt.




Asos.com



Moschino-väskan <3

När jag visade höstkläder från olika designers visade jag också den här väskan från Moschino. Den är sååå grymt snygg! Så den får ett eget inlägg. Tänker fortfarande på den. ;)


image288

Tillbaka!

Hej hej! Nu är jag tillbaka igen! Bohuslän var trevligt men alldeles för stenigt. Dessutom var vädret inget vidare! Men men, nu är jag hemma igen och det är otroligt skönt!

Tänkte ta en liten fashion face-off som fortfarande doftar sommar, som ju snart är över (eller är den det redan?). Det är Sophia Bush mot Mandy Moore i samma söta klänning. Jag har väldigt svårt att bestämma mig den här gågnen... Tror att det blir dött lopp! Det lutar lite mer åt Mandy tror jag i och för sig.



image287



Nu kan man snart börja använda höstkläder.... och det har tydligen kommit in en massa nytt i butikerna! (Har ju praktiskt taget varit avstängd från civilisationen i två veckor så jag har ingen riktig koll längre;) ). Ska bli himla kul att shoppa och kika runt! :D Hopas jag hittar någon fin höstjacka. Tror det blir någon sorts kappa. Vad för sort vet jag inte än. Nu blir det Beck på tv, hihi. Har inte gillat det innan men såg ett avsnitt i Bohuslän och det var inte så dumt! Har inte gett det någon chans innan iofs, haha. Jag brukar döma innan jag prövar. ;)

Trevlig kväll!! ^^


Tack & hej ^^

Godkväll!

Imorgon lämnar jag Borås för Bohuslän i 2 veckor! Och till Camilla, som fyller 18 (!!!!!) imorgon vill jag bara säga....


GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D




(Hade jag haft min data hade du fått nån fin bild på dig själv också också ;P)


Alla får ha det så bra tills jag kommer tillbaka, förhoppningsvis (?) brun o fin! 





Sommarsöt & barryggad

Ashley Tisdale's klänning tycker jag är väldigt somrig och fin! ^^ Och Clair Dane's barryggade look var verkligen cool, gillar när skärningen går långt ner på ryggen. :)






Little miss

Jag vill verkligen ha en "Litte miss...". Någon som vet vart man kan köpa en i affär kanske? ^^




image284




Argh

Fan fan fan. :( Vår (min) data har gått sönder. Alla bilder, alla låtar, allting, kanske försvinner.

Bad hair day

Den här skulle jag vilja ha. Den skulle användas flitigt. ;) Från forever21.com


image283



Hej igen

Fan. Hade skrivit ett jättelångt inlägg om bröllopet, men allt försvann. Så jag tänker itne gå in på det igen, men allt gick som det skulle i alla fall och det var kul!

Nu måste jag istället gå igenom allt jag måste ha missat i modevärlden, hihi. Har ju inte skrivit så flitigt på sistonde, varken funnits tid eller ork. Men nu blir det nya tag, hoppas jag! ^^

Är sugen på att köpa det här äpplehalsbandet från Ms Bijoux. Rachel Leigh's halsbandet "soulmate" vore inte heller fel, men det är i en lite annan prisklass... ;)



RSS 2.0