Helgen!

Hej!

Känner att jag måste blogga om helgen, som var riktigt kul!

Började lördagen med att gå till tanten som ska sy min balklänning för att se om hon kunde sy efter bara bilder och jajjemän, det kunde hon! Så då blev jag glader! ^^ Sedan träffade jag Liza och vi begav oss till Make Up Store för att gå en sminkkurs! Det var riktigt kul och man blev verkligen grymt fin! Vi satsade båda på festsminkningen så det såg ju inte riktigt klokt ut när man gick ut ur butiken klockan 3 på eftermiddagen men vi väntade ju på kvällen, vi. ^^ När vi kom dit såg vi båda riktigt slitna ut men så fort de började sminka oss med lite foundation och concealer såg vi hur pigga ut som helst ^^ Jag har aldrig varit med om en så bra foundation innan! Grym var den! Dessutom var den exakt i min nyans, något jag aldrig har hittat innan. ^^ Eftersom man får köpa för priset man sminkar sig för (495:- ) resulterade det i att jag köpte foundationen och ett transparent puder. Hade velat ha allt egentligen men det hade blivit grymt dyrt...

Vidare till kvällen med en kul förfest som fortsatte med en ännu roligare stund på Swing! Vi hade jättekul verkligen! Tycker jag iaf ^^ Men en gång för alla, nu får krogarna bannemej stänga klockan tre istället för två! :P

Söndagen var en slappdag och inget att berätta om. Och nu är det måndag igen. Men det är i alla fall bara två veckor kvar till lovet. Och tre till Stockholm! :)


Hata tandregleringen! :O

Åh, måste bara berätta hur det gick hos tandläkaren också. Tydligen tycker han att det är på gränsen att jag ska få tandställning (!?) så det är inte säkert att det blir något. Om inte jag får med mina tänder, vem får då? :P Tog röntgenbilder och så i alla fall, så han ska titta på dom i en månad innan han kan bestämma sig. Grrreat. :P Älskar att det går så snabbt mellan varven... ^^

Vårkänslor!

Gah, snälla någon, rädda mig. Måste plugga en massa men har verkligen ingen lust till det.

Idag var jag på Knalleland en sväng med Liza, och himmel vilka vårkänslor man fick! Solen sken från blå  himmel och kläderna i affärerna börjar svänga om till ljusare färger. Underbart! Finns många fina vårjackor ute nu också... Bland annat fick vi syn på en parkas samtidigt på H&M som vi båda roffade åt oss, men eftersom båda ville ha den och ingen av oss ville backa blev det inget av med det. :P Synd på en så söt jacka! ^^ Här är den, fanns i rött och svart också:


image490

Nej, nu får jag faktiskt plugga, har ju tal imorn ffs.





Klänning - Lipsy

Jag såg den här klänningen på en blogg. Den är ju näst intill fulländad! Hehe väldigt fin var den i alla fall. :)













Klänning - H&M

Åh, vilken fin klänning! Supersnygg! :)



image487



Nostalgi

Sitter och tittar igenom gamla bilder på datan. Nostalgi på hög nivå! Man glömmer bort så mycket så lätt. Jag inser också att jag måste lära mig att leva mer för nuet. ;)

Nu ska jag sätta på lite te, jag är teberoende. Måste dricka minst en mugg varje dag. Kan inte vara bra!



Tandställning :D

image486


Imorgon har jag tandläkartid. Ska få  fast tandställning! Eftersom mina tänder är så förbannat sega har jag inte kunnat få det förrän nu, dessutom var kötiden på 2,5-3 år. Jippi!! Ska bli underbart att få det, verkligen! Tror bannemej att jag ska ta en färgglad tråd emellan så att den syns ännu mer, så att jag kan tycka extra synd om mig själv.

(Jo, jag vet att jag kommer att få jättefina tänder efteråt och jag vet att jag skulle ångra mig om jag inte tog chansen, men hur jäkla roligt är det att få tandställning vid 18 års ålder?? :P)



Måndag

Haha mina rubriker är bäst. Så fantasifulla. :)

Dagen började med en trist mattelektion där jag faktiskt gjorde några tal! Jag och Frida har tagit oss i kragen nu och vi räknar med att räkna 33 tal på nästa lektion för att hinna ikapp (hann 12 idag). Det kommer att gå super!!Dagen fortsatte med religion och idrott. I religionen gör jag och Liza ett arbete om mormoner. De verkar ha det skoj! Bara så ni vet var vi hos den himmelske fadern före vi föddes och vi trivdes verkligen där och var jättelyckliga, men vi släpptes ändå ner på jorden för att kunna uppnå meningen med livet, som är att älska herren och tjäna honom och att vara en god människa. Dock kommer vi inte ihåg att vi var hos honom innan vi föddes men det är lugnt, för herren känner oss och älskar oss och vill inget annat än att vi ska göra detsamma tillbaka. ;)
Vi hade tänkt göra en intervju med dom men är lite rädda, vi har hört att de knappt talar svenska så man måste köra engelska med dom. Yay :) Nämen det kommer säkert att bli en upplevelse, haha!

För övrigt har jag varit och checkat min syn idag. Jag har känt den senaste tiden att den inte riktigt är som den ska nämligen och har funderat på om jag inte måste skaffa glasögon igen. Men det visade sig att jag har så bra syn som det går att få, typ, så det blev inget med det.




Bilder!

Här kommer bilder från de senaste dagarna... eller snarare är det försenade bilder från torsdagskvällen när vi var ute alla fyra. Luta er tillbaka och njut! ;D







Yes, jag bjöd på dom finaste! ;) Det är mina partypinglor det!








Sööndag

Hej!

Så var det söndagskväll och yes, lite småångest inför skolveckan. Slipper de 2 värsta dagarna i alla fall och det är gött!
Gick alltså ut igår med Camilla, det var himla kul :D Vi började på en förfest, gick vidare till Trädgårn där vi mötte upp Paulina och Chloé och fortsatte sedan till Swing. Var liiiite mer folk igår än i torsdags, haha!

Usch, skulle ha räknat matte i helgen men det blev inget av med det, har bara slöat istället. Orkar inte ta tag i skolan ju! Äh, skit samma ^^


Nu sitter Mikkaela på ett plan till Kenya och sol och värme. Jag hade gärna bytt plats med henne. ^^




Utgång + Little Britain

Torsdagskvällen var kul, inte en kotte ute men det var kul i alla fall tyckte jag! I alla fall före. Det blir ju vad man gör det till. ;) Det var rätt tufft att ta sig upp igår klockan halv 7 för att gå till skolan men vad sjutton!
Gårkvällen vad jag då hos Liza för vårat filmmaraton med bl.a Litte Britain. :D Ögonen började bli tunga vid 10 och jag slumrade in lite smått vid elva haha så dom filmerna vi inte såg får vi allt ta en annan gång! :D

Ikväll blir det utgång igen! Får hoppas att det är mer folk ute hehe. ^^

Ha en bra kväll!


Torsdag

Idag har jag kört till skolan för första gången, tjoho! ^^ Skönt att slippa gå i busvädret.
Ikväll blir det utgång! Fast egentligen borde jag kanske ligga hemma och vila upp mig, Liza har nämligen planerat 10 timmars dvd-tittande till imorn kväll, haha :D Oj, det är bara en och en halv timme kvar tills vi ska träffas så jag får kanske lägga på ett kol. Slutar alltid med att jag flänger omkring i sista minuten för att jag inte vet vad jag ska ha på mig. Men ikväll vet jag allt vad det blir för nåt! Men det finns ju tid för att hinna ändra sig, hihi.

Ha en bra kväll!



Katherine Heigl

På premiären av sin nya film "27 dresses" var Katherine Heigl klädd så här, grymt snyggt tycker jag! Klänningen är verkligen läcker ^^


image481




Körkort 8 januari 2008

Så där ja, nu kan jag berätta mer om gårdagen! Fick äntligen mitt efterlängtade körkort som ni nog listade ut på mitt förra inlägg. Gud, så nervös jag var! Eller egentligen var det inte så farligt förrän typ sista timmen, för före dess försökte jag att inte tänka på det... :P Kvällen före när jag var ute med min mamma tog jag en korsning som en rondell, skulle rakt fram men blinkade höger när jag kom fram och stannade för en som höll på att gå över för röd gubbe och stod där snällt mitt i korsningen och väntade.... Haha då blev jag faktiskt lite rädd för mig själv och undrade hur sjutton det här skulle gå.
Jag hade en vanlig körlektion före uppkörningen också och det hjälpte mycket, det gick inte så bra med själva körningen men jag fick bort mycket stress och så.

13.45 befann jag mig på Vägverket och som kontroll fick jag kontrollera alla ljus. Tack och lov missade jag inga. :P Sedan fick jag köra mot Bäckäng, göra en backparkering mellan två bilar, köra mot Varberg och sedan vända på valfritt sätt och köra tillbaka till Vägverket och sedan var det klart! Det gick skitbra verkligen, vet inte om jag har kört så bra innan så det var verkligen passande att jag gjorde det just då ^^ Fick till och med en stjärna i kanten, mohaha (ja, jag är tvungen att skryta med den ;) ).

Sedan väntade min mamma på mig, nervös som bara den förstås innan hon fick veta hur det gick, och sedan fick jag köra hem och sedan körde jag ensam för första gången när jag skulle hämta min lillasyster vid hennes skola. Det var rätt konstigt att köra själv, lite jobbigt nästan i början! Ingen som sa åt en hur man skulle göra osv. :P
Sedan hämtade jag upp min storasyster på hennes jobb, och efter det åkte jag och min lillasyster till Göteborg för att överraska två av mina syskon, det var grymt kul att åka dit själva :D

Nu blev det väldigt detaljerat här men den här dagen vill jag minnas! 


 


!!!

KÖRKORT!!!

Ballerinas

Hittade ett par urgulliga skor från Marc Jacobs, Jelly Mouse Shoe. Är de inte söta? Kostar omrking 1000 kronor så inget för mig, men jag skulle verkligen vilja ha  dom! Snälla våren kom snart (A)...


image480



Vår

Nu när julveckorna är över har jag tröttnat på mörkret och vill ha vååår!! Man blir ännu mer sugen när man kikar runt på olika hemsidor och ser alla fina vårnyheter. Här är lite smått från H&M och Ellos som jag gillade:


H&M



Ellos





Tankar 4 dagar in på 2008

Idag har jag varit i Göteborg med mor och syster och kikat på rean. Hittade en del faktiskt!

Jag har en känsla av att det här året kan bli ett bra år. Det har bara gått fyra dagar hittills men jag känner mig motiverad till att försöka ändra på mitt liv så att jag mår bättre. Men så känner man väl alltid i början av ett nytt år, eller? Haha :P Äh, ska väl inte säga för mycket, nu kommer det säkert att bli ett riktigt skitår bara för det, men då vet jag vem jag har att skylla!

Lite skumt är det allt, jag känner för att skriva blogg igen men vet inte vad jag ska skriva om. Då är det banne mig inte så lätt! Men det kanske börjar flyta på snart igen, vi får se. ^^




1 januari 2008

Hej på er!

Så var det ett nytt år, med nya händelser och nya möjligheter! Vad händer det här året tro? 2007 flög iväg tyckte jag, och jag gissar på att det blir likadant med det här året! Sista terminen och allt, sedan ska man bege sig ut i riktiga livet! ;) Vågar knappt tänka på det om jag ska vara ärlig.

Julen har varit jättebra och nyår likaså, men det beror väl på att man har det bästa sällskapet!! =)
 
Gott nytt år på er allihop, gör nu allting detta år som ni inte gjorde förra! :D



image471





RSS 2.0