Söndagstristess

Hej!

Herrejäklar vilken tråkig dag jag har haft idag! :P Jag steg upp vid halv tio, och sedan fick det bli matte för hela slanten. Har räknat matte hela dagen känns det som! Fyy!! :( Har också gjort iordning mitt skrivbord, tömt ut allt och slängt en massa osv. Men det är väl till sånt söndagar är till för, eller?
Nu ska jag sluta hålla på med sånt och njuta av resten av kvällen/ledigheten (men hur mkt kan man njuta när man vet att skolan börjar dagen efter?)

Har bokat tid för teoriprov nu också! Fick den dagen jag ville ha! 10 december, måndagen efter min födelsedag. ^^ Surt att man inte kan boka uppkörning förrän man klarat testet. Men man kan inte få allt. ;)

Ha en bra kväll!




Utgång :D

Hej!

Då var det lördag igen! Jag känner mig så stressad den här helgen, känns som att jag har tusen saker att göra men jag undviker att göra dom hela tiden. Smart va? :P

Idag har jag varit på stan + Knalleland med Liza, som absolut ville hitta lite kläder. Självklart blev det inget alls i den vägen! ;) Blir alltid så när man vill och kan köpa nåt!!!

Ikväll blir det utgång i alla fall. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig! *gulp*
Bloggar med imorn! Ha en bra kväll!



Fendi | Milano

Här är Fendis vårkollektion (visades i Milano igår). Jag gillar den! :D Särskilt kläderna med de transparenta tygerna över. Det var mycket vitt, mycket skärp och många klänningar. Blockmönster återkom rätt ofta, ja mönster över huvud taget faktiskt! ^^ I alla fall, jag behöver ju inte säga så mkt egentligen, ni har ju ögon att se med. ;)
Det här är inte hela kollektionen... Bara så ni vet. ;) Bara mitt urval! :D

image402
image404

Smaskens!

Åh, den här hittade jag på en blogg, ser ju helt sagolikt gooood ut!


image401



Dagens look

Har inte kört en Dagens Look på länge så här kommer en med ingen mindre än Victoria Beckham! Hon ser väldigt fräsch ut här tycker jag! :) Inte så höstigt kanske men väldigt somrigt! ;) Den kanske är från i somras, jag vet inte iofs. ^^



image400


Nu ska jag nana. Natti!

Veckan som gått!

Hej!

Nej, nu känner jag att det är dags att rycka upp sig lite här! Inte kul att gå omkring och deppa, då kommer det bara att bli värre och värre. ;)
Har ni tips på hur man kan pigga upp tillvaron lite?

Tänkte berätta lite om det som har hänt de senaste dagarna: 

♦ Lördag: jag & Liza går till Smycka Guld för att ta hål i mitt öra (innerörat, typ). Fast det står att det stänger 16 på lördagar är det stängt redan vid halv tre, förstås. Jag säger till Liza att det måste vara ett tecken; hon nekar. 

♦ Måndag: Jag, Liza & Camilla går till Smycka Guld för att ta hål i mitt öra. Den enda som kan ta hål på det stället jobbar inte för dagen. Ännu en gång försöker jag säga att det nog inte är meningen att jag ska ta hål där, och ännu en gång blir jag nedröstad (av båda). Istället ska jag försöka dagen efter.

♦ Tisdag: Jag och Liza beger oss till Smycka, och hör och häpna: han är där! Genast blir jag nervös. Sedan säger han plötsligt att jag måste vara 18 för att få ta hål där, och att han måste få prata med någon av mina föräldrar först. DÄr trodde jag att mamma skulle säga nej bara för att jävlas! ;) Men inte då! Jag fick mitt hål (nej, det gjorde inte ont, bara efteråt) och blev nöjd och glad! :D Jag kan fortfarande inte sova på den sidan eller ha i hörlurar dock, men det ska väl gå bort snart! Så ignorera vissa tecken ni får. ;) 

♦ I onsdags var jag och Liza på Åhaga för att gå på en kick-off för UF, vi går ju en starta eget-kurs. Vi fick bland annat höra på Fröken Sverige och grundaren för Gina Tricot. Ni missade ingenting. ;) Jag hade hört att man skulle få en massa gott att äta där; en stor baguette när man först kom och sedan godis och fika och middag där kypare skulle servera osv.
Vi fick en liten minimacka och en Mer. Wie! ;D Det var bättre förr! Men det var väl tur att vi inte fick alla dom grejerna eftersom vi ändå inte får äta något av det. Och ja, vi åt faktiskt mackan och drickan (som det faktiskt bara var 7% socker i), hur skulle vi annars klara oss igenom dagen liksom? :O
Det var även folk där från BT som filmade och intervjuade. Tyvärr fick vi varken bli intervjuade eller komma med på filmen; det tycker jag var lite futtigt. Däremot fick vi en väldigt fin bild tagen på oss där vi måste se otroligt fina ut eftersom vi så gärna är med på kort! Den var tagen av en som jobbar åt UF, så tyvärr vet jag ännu inte var dessa bilder läggs upp men jag ska hålla utkik, tro mig. ;)

Idag: en otroligt skön dag med bara en lektion! Hade körskola iofs. Han tycker att det går så snabbt framåt att jag borde boka in teoriprov *way* ;D That made my day!
Och nu ikväll hade jag och Camilla en garagelektion, som var riktigt rolig faktiskt! :D Vi kunde nog minst av alla, haha! Så det var väldigt lärorikt. ;) Men vi är båda väääldigt nervösa inför att göra det här på uppkörningen sedan. Det är ju så mkt att hålla reda på! Men det kommer säääkert gå bra... eller vad säger du, Camilla? :P

Så ja, det var lite om veckan, hihi.

-

Äh, jag tänkte linda in det här i lite fina ord och förklaringar, men jag vill bara ha sagt att jag blir deppig på höstkvällarna. Och jag hatar det. Punkt slut.


Skoooor

Ska sticka iväg till träningen men tänkte bara slänga in de här ursnygga skorna från Asos!


image399



All that matters

Jag undrar verkligen vad jag sysslade med i mitt förra liv. Det måste ha varit något riktigt hemskt. Om inte, vad är det då för fel på mig?

Clean!

Har ni hört talas om parfymen Clean? Ni vet parfymen som kan dofta allt från nytvättat till nyduschad etc, grejen är att det ska lukta fräscht. När jag och Liza var i Göteborg för ett tag sedan luktade vi på dom (verkar inte finnas i Borås) och de var faktiskt en besvikelse... Tills vi tog på oss en av dom. Den doftade jättegott! Ingen av oss kan komma ihåg vad den hette bara... :P Vilket i och för sig inte spelar så stor roll eftersom nästan alla kostar omkring 800:-/st. Men det är ju aldrig fel att ha en parfym som gör att man luktar nyduschad hela dagen i alla fall!

PS. Jag fyller 18 om två månader... *host*

;)




Hangover from Hell

Ofta baksmälla? Då är kanske den här produkten något för dig... Ska tydligen lätta på huvudvärken och vara lite kylande mot ögonen så att de får mer energi. Känns väl inte riktigt som att den kan fungera, men vem vet, man kan ju testa? Lite kul i alla fall. ;)
Finns bl.a på eleven.se för 99 kronor. Från Oscar + Dhen.



image397



Disney Couture

Här är ett till sött armband! ^^ Lägg märke till den söta rosen bl.a! :D Gillar det flätade bandet också.
Av Disney Couture.










Mission failed

Hej!

Nyss hemkommen från stan/knalleland där jag spenderat ett par timmar med Liza! :D Målet var att ta hål i örat men fast det stod att just den butiken stänger 16 på lördagar var det självklart redan stängt vid halv 3. :( Så det får bli av på måndag istället! :D (Måste bli i den butiken nämligen, inte så många som tar hål där jag vill ha det).

Guuud, idag är det som sagt lördag, vilket brukar betyda goooodiiiiis! Men det går ju inte för sig. :( Börjar bli riktigt less på att äta hälsosamt! Trodde att sockersuget skulle gå över men nu har det gått 2 veckor!
Fast jag vet att om jag bara äter någon godisbit kommer jag inte att kunna sluta, och sedan kommer jag ha ångest över att jag åt.  8 veckor kvar, wie! :( Hehe jag är ledsen över att jag inte gör något annat än beklagar mig över mitt sockersug nu för tiden men det är verkligen det enda jag har i mitt huvud.

Nu nalkas det middag. Bloggar mer sen! Hejsvejs.


Ett väldigt sött armband enligt mig!

Hej hej!

Idag har det varit en trevlig dag! Två lektioner inställda bland annat. Fick också köra mamma till Göteborg ikväll, och det spelar ingen roll om det regnar så mkt att man knappt kan se utanför rutan, det är lika kul att köra bil ändå! :D

Jag tycker att det här armbandet från Asos var jättesött. £6.00 kostar det, det kan väl i nte bli så farligt många kronor? ^^


image395

Hjälp mig!

Vilken är finast? Den bruna eller den svarta? Gillar nog färgen bättre på den bruna, men å andra sidan är det kors på den och änglar  på den svarta.... Hmm. Vilken skulle ni välja? Hjälp mig! (Funderar på att köpa nämligen).



image393image394



Torsdagen från helvetet ;)

Idag har det varit en riktigt jävla seg dag! Började med att jag kom till skolan halv 10 för att se på protestmötet mot ordningsregler i aulan. Wiho. Sedan hade vi psykologi i en timma och femtio minuter, och då spelar det ingen roll vilket ämne de tän är, det är alldeles för mkt! :P Efter det hade vi härliga 3 timmar och 20 minuters rast! Sedan lektion i engelska C, där vi har den mest fantastiska lärare... Haha fy alltså, screw torsdagar! 

Nu är det snart helg i alla fall! :D Känns som att det nyss var det, veckan går verkligen skitfort!!! :D Har inget alls inplanerat i helgen...  Har ni...? ^^



Lackisar ^^

Höstmörkret kryper allt närmre och höstdeppigheten likaså. Då kan man alltid muntra upp sig med lite mode! ;)
Jag tycker att den här skon är så grymt skon. Kanske inte just den här, men Wedins har liknande som är såååå snygga! Ni har säkert sett dom! Tyvärr finns de inte på deras hemsida, så jag får nöja mig med de här från shopintitution.com.
Jag kommer i och för sig aldrig mer i hela mitt liv köpa lackskor. Mina fötter och dom går inte ihop helt enkelt.


image392



Vera Wang

Måste också visa den här klänningen från Vera Wang! Jag tycker det är jättecoolt med två transparenta färger där ena är färgglad!


image391




Anna Sui | New York Fashion Week

Det här blir nog sista designen jag återger från New York Fashion Week, som ju var slut för några dagar sedan. (Skönt det ska bli att slippa skriva namnet på den iaf:P) Finns ju hur många designers som helst... Jag har bara tagit de jag gillar eller de kollektioner jag gillat, men självklart har jag inte orkat kolla igenom alla, hihi. ^^
Nog om det!

Den här kollektionen var väldigt skön ändå, hon leker verkligen med både färger och former. Även om hon har med mörka färger känns det ändå väldigt glatt!
Here's some inspiration. :)






Att bli brunett när man varit blond hela sitt liv

Jösses, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta! Det ser hemskt ut. Jag hoppas veeeeeerkligen att det bara är en vanesak!! Mamma tyckte att det blev jättefint, och när hon säger så brukar hon faktiskt mena det, men jag vet inte jag... Wie, kul att komma till skolan imorn också och bli granskad!
Klippningen blev väl okej, lite småsaker bara men det brukar det väl vara. Det är färgen som är problemet. :P Faan, kan ju inte ens tröstäta!! ;)

*Uppdatering*

Jag skickade inte iväg inlägget förra gången för att jag fick annat att göra, och nu har det gått en tid och jag har faktiskt vant mig lite mer. ;) Förhoppningsvis gillar jag det snart! Nästan allas kommentarer här hemma var först typ "men vad i helvete!" och en skum blick :P, sedan "det ser inte ut som du" och till sist: "men det var rätt fint ändå". Ni får se lite bilder (dålig kvalité dock), förhoppningsvis slipper ni det första stadiet imorn isf. ;)

Nej, nu ska jag göra nåt annat. Körde innan idag med förresten, gick bra! Det går framåt. ^^


Före:
Efter:

Ignorera luftbubblan i luggen på sista kortet, haha! ;P Nog blev det skillnad alltid...

Ciao!

Love it



Fint från marciano.com



Domenica

Heej!

Helgen har varit väldigt slapp. Var och såg På smällen på bio igår med Liza, men den var väl sådär faktiskt! Alltid kul med bio dock. ;)
 


Imorgon är det dags för klippning och färgning, och jag börjar få kalla fötter nu... Det kanske inte alls blir bra. Tänk om håret får en gråaktig färg till exempel. Eller tänk om jag inte alls passar i kort hår. Självklart har jag tyckt om mitt nuvarande hår extra mycket i helgen  också (som jag inte tyckte om alls för några dagar sedan), men men.... Det växer ju ut... Hihi äsch det är bara att köra nu. :P








Söt pullover

Tycker att den här pullovern (eller säger jag fel nu?) var väldigt söt! :)


image376
delias.com



För övrigt är det äntligen helg nu! Men eftersom veckan går snabbt kommer helgen gå ännu snabbare. ;) Fy, en hel helg utan sötsaker. Det börjar bli riktigt jobbigt nu!





Marchesa | New York Fashion Week

Tänkte nöja mig med föregående, men så klickade jag på Marchesa och såg de mest underbara klänningar!!! Så jag måste visa! ;)
Enjoy ...



De 3 sista ser verkligen mäktiga ut! ^^

BCBG Max Azria | New York Fashion Week



Som ni ser på titeln så är det här BCBG Max Azria's kollektion. Mycket klänningar i lätta och glansiga tyger, gärna med ett liv till och skärp i midjan. Jag gillar det!

Lela Rose | New York Fashion Week



Här är några bitar från Lela Rose's vårkollektion. Allt kändes väldigt "kvinnligt" och midjan är fortfarande i fokus. Det fanns många olika färger att välja mellan och metallictrenden håller i sig den med! Gillar kläderna men det var väl inget "wow" precis... ^^ Förutom jackan till den sista klänningen, den var grymt cool tycker jag!


DKNY | New York Fashion Week

Jag har inte hunnit titta på kollektionerna från fashion week så det har blivit lite dåligt med att lägga upp lite bilder här i bloggen... DKNY står näst på tur i alla fall!
My favourites:

      

Som ni kan se är det mycket platåskor, band i midjan i rosettform och ränder. Skarpa färger, antingen som accenter eller på hela klädsel som ni kan se på den orangea! (Den outfiten är min favorit på den här kollektionen). Kul att klänningar/tunikor hänger kvar även nästa vår! :)




Lunedi

Hej!!

Wiho, måndagen över! Gick rätt snabbt tycker jag ändå. Efter skolan hade jag min 2a körlektion, och det gick rätt bra faktiskt! ^^ Backade runt gathörn och körde kors och tvärs på Trandared för att lära mig att få in rätt sätt att titta i alla 47 backspeglar. ;P Nästa gång ska jag köra omkring i Villastan... Hihi, får väl se hur det går.
Färgade också ögonfransarna idag... Som vanligt blir det lite överdrivet i början men sen brukar pandaögonen försvinna.  Har även beställt klipptid på måndag. Funderar verkligen på att klippa mig axellångt och färga det brunt. Men är osäker på om jag vågar!! :P


Vad trevligt att ha fått så mga kommentarer på senaste förresten! Hihi blir så glader så. ;)

Ha en bra kväll!




Snart börjar helvetet?

Idag har jag inte brytt mig ett dugg om vad jag har ätit. Har varit riktigt skönt! Men nu mår jag illa. ;)
Bara 3 timmar kvar nu tills jag bara får äta nyttigt... Haha jag gör värsta grejen av det här men det är stort för mig. ;) Har precit tagit första steget, att väga, mäta längd och midjemått för att se hur mycket kroppsfett jag har. Resultatet tänker jag dock INTE skriva ut i bloggen. ;P
Vad spännande det här ska bli, undrar hur det kommer att gå för alla! :D Vi kommer att vara skitförbannade på varandra under 10 veckor säkert, haha!





Göteborg<3

Heej!

Nu är jag trött men glad! Har varit i Göteborg hela långa dagen med Liza.  Alltid lika kul!!! :D Hittade ovanligt mycket. Ibland har man tur!

? Svart väska med knapp fram från Kårlins
? Två toppar från Zara, en svart och en mörkblå
? Ett par blå och ett par grå strumpbyxor från Indiska
? Ett par höga mörkblå jeans och en svart skjorta från Rut m.fl. En ny (?) affär som har ersatt den stora Vero Moda-butiken i Nordstan, ni vet! :O Men det var finare kläder nu faktiskt. :D

Det var allt! Strumpbyxorna tänkte jag matcha med en svart klänning så det är jag på jakt efter nu. Borde inte vara så svårt, eller?

Idag går mitt fritidskort ut förresten. :( Så det var sista besöket i Göteborg på ett bra tag framöver tyvärr! Men det var en fin avlsutning, eller hur Liza? ;D

Nu ska jag gå och proppa i mig lite godis. Ha en bra kväll!!

Tankeställare

Tänk att man kan vara så äckligt upptagen av sig själv utan att öppna ögonen för hur andra har det.


Väskan

Jag tycker att den här väskan var riktigt cool! :D Kostar £35. Tyvärr är den från asos.com, så det blir inget med det för min del, men kanske för din..? ;D



image349


Så typiskt!!

Fan då! Kyssjohanna.se har rabatt på allting (ALLT!) i hela "butiken" för att det är någon nylansering, och kommer ni ihåg det där armbandet jag visade för ett par dagar sedan? Det med bruna band och en sidenrosett? SJÄLVKLART finns det inte längre. Jag vet inte om det är bara för att det kanske var helt nytt eller vad det är, m en är det inte typsikt? Jag hade kunnat få 15% rabatt på det. Nu blev jag småsur här. :( Jag som så gärna vill ha det!





Vårkollektion 2008, L.A.M.B

Först ut i min lilla återblick av N.Y Fashion Week blir Gwen Stefani's L.A.M.B.
Hela kollektionen andas 60-tal med kort eller tuperat hår, svart-vitt, stora mönster och accesoarer & mycket kajal runt ögonen! And I like it! ;P Valde ut 5 favoriter ur kollektionen.
(I inlägget nedan kan ni se Gwen Stefani så som hon var klädd när hennes kollektion visades upp!)




Lite mingel ! / N.Y Fashion Week







 

Friday

Goddag!

Sköööönt med helg!! Jag ser verkligen inte fram emot nästa vecka. Från och med måndag får jag nämligen inte äta godis, chips, pizza, hamburgare, läsk, vitt bröd, you name it! Som projektarbete ska vi nämligen ha att testa dieter i 10 veckors tid... De andra i min grupp ska testa GI. Själv slapp jag lindrigare undan, jag behöver "bara" äta rätt och träna. Men inget sött eller fett eller annat gott på 10 hela veckor!! Jag som är en sån gottegris. Det kommer bli grymt svårt! Men nog ska det gå. Hoppas jag. ;)
Helgen kommer därmed att innebära frossa i sötsaker och annat. ;D

Pyttelite nytt på shoppingfronten. Igår när jag var på stan med Camilla hittade jag ett ursött armband, CC Skye -inspirerat fast i miniformat. En väldigt tunn guldkedjelänk med sidenband och en lite större. Har ingen aning om märke, så därför får ni hålla till godo med min dåliga förklaring! ;)

Igår startade New York Fashion Week! :D Så jag kommer nog komma med många bilder, både från kollektioner och från kändisar som är där och titta. Wiho! ;D


Blir det någon volym, tro?

Hej hopp!

Burr. Ni anar inte vad kallt det är i vår skola!! Folk går omkring med blåa läppar till och med... :P Helt sjukt. Värmen ska inte fixas förrän 15:e september hörde jag ett rykte om, men så länge kan inte jag vänta! Man kan ju inte ha på sig några roliga kläder över huvud taget utan måste gå omkring i tjocka tråkiga tröjor. Eller, jag har i alla fall inga roliga tjocka tröjor, och då blir det som det blir... ;)
Idag blev både projektarbete och företaget nästan bestämt, det gäller bara att se om idéerna går igenom eller inte! Hoppas på det!!!

Blev en snabbis på stan efteråt med Liza. Skaffade mig Osis+ Upload Volume cream, som jag hört ska ge grym volym! Eftersom mitt hår är så platt som det kan bli på huvudet så kan det bara bli bättre! ;) Ska låta er veta resultatet när jag testat (vilket jag tror blir ikväll).

Nu måste jag packa till träningen! Ciao.



image336





Något att satsa på i höst?

Jag tycker att det är skitsnyggt med färgade strumpbyxor (så länge de inte är senapsgula)! Bilden här är från H&M, och jag blir verkligen sugen på att köpa ett par i någon färg! Funderar på rosa/lila-aktigt. Eller mörkblått kanske? Orange? Möjligheterna är enorma ;)



image335



Dagens look - Cameron Diaz

Med en ursnygg rostbrun färg, trekvartsarmar, skärp i midjan och peeptoe-lackballerinas vinner Cameron Diaz min röst i Dagens look. Hon ser jättesöt och fräsch ut!


image334


Jag vill!

Jag vill, vill, vill vill ha en glansig kappa med skärp utanpå i höst!! Men vart finns den kappa jag vill ha?


image333

Burberry Prorsum


Tips för lata

image331

Hej!

Har precis varit och beställt tid för ögonfransfärgning hos min frisör. Det är verkligen ett hett tips till er som inte orkar ta på er någon mascara om dagarna! Det håller i ungefär någon månad, fast jag brukar vilja färga om dom så fort jag får den fula randen längst in när de börjar växa ut igen. Nu var det i juli sist som jag färgade, så nu har jag ingen färg kvar alls. ^^
Dessutom kostar det bara några extra kronor att låta en frisör göra det mot att köpa ett kit i butik och göra själv (eller med någons hjälp). Det verkar rätt svårt att smeta på. ;)
Kostar omkring en hundralapp.



image332

Grease lightning!

Tänk om man hade en sån här slimmad kropp! :P Tycker att stilen är grymt snygg för tillfället. Ingenting man har till vardags, kanske... Men snygg är den! :D Eller vad säger du, Ernst? ^^


image330

(Jag tycker att det är coolt att stilar kommer tillbaka hela tiden förresten. Och att man kopierar dom så mycket. :P)


Knäppt

Nu finns det inte bara Foppatofflor utan också en Foppaskjorta. Skorna är visserligen grymt sköna men lika fula för det - skjortan ser då inte mycket bättre ut! Den ska vara sydd i en blandning av bomull och plast.
Det känns bara knäppt. :P

Kenneth J. Lane i billigare tappning

 För dig som gillar Kenneth J. Lane's armband finns det fl era billiga armband på cocoo.se som har inspirerats av honom. Jag tycker i och för sig att KJL's ser finare ut, men det är ju en smaksak. :) Ni kan htta mer på www.cocoo.se!
 

Berlock-armband

image328

Det här armbandet från kyssjohanna.se gillar jag verkligen! Jag skulle tro att det är en rosett bakom. Det var fina, höstiga färger också! :) Kostar 250.... Jag har en lite smal budget just nu så det är nog inget att satsa på för min del för tillfället, tyvärr! :P


Fashion faceoff

Den här gången är det Keira Knightley vs en modell. De bär en Chanel-klänning som jag verkligen gillar!
Keira's blå färg var finare än den svart-vita, men å andra sidan bär modellen upp den bättre med sminket och håret och allt. Så för min del vinner modellen den här ronden. ^^

Vem tycker ni bär upp klänningen bäst?


image327



Det är detaljerna som gör det | Odd Molly

Jag har fått upp ögonen på Odd Molly den senaste tiden. Här är lite från deras höst- och vinterkollektion! (Vinterkollektionen var väldigt liten i jämförande).
Klicka på bilderna så blir de större!



Höstkollektion:

 



Vinterkollektion:






Under uppbyggnad... :P

Under uppbyggnad ^^

Blev trött på min gamla design och tänkte byta lite men så uppstod det en massa problem förstås... ^^ Orkar inte hålla på mer med den bara så nu får den se ut som den gör tills allt blir som jag vill ha det! 

En vacker höstkväll

Hej hej!

Då är det ännu en söndagskväll som snart är slut. För att sammanfatta helgen lite kort:

Fredag: var ute med Liza och shoppade. Hittade ett par grymt snygga lackpumps från Wedins, ett mörkrosa nagellack, ett par mörka jeans med hög midja från Cubus och så köpte jag Max Factors Masterpiece Max - mascara.
På fredagskvällen fick jag användning av allt när det blev utgång! Men AJ vad ont det gjorde i fötterna efteråt. ;)

Lördag: dagen blev rätt händelselös, men på kvällen gick jag över till Liza för filmtittande! :D Vi tittade på 300. En film att rekommendera, i alla fall om man vill ha lite ögongodis. ;)

Söndag: pluggat, övningskört, pluggat... och försökt få fram energi till en ny vecka.

Oj! Kastade just en blick utanför fönstret, himmel vilket fint ljus det är överallt! Allting är helt röd-orange! Jättefint, det känns vekrligen höstigt!

Nu ska jag kika på höstkläder och höstskor. Återkommer nog senare. :)



RSS 2.0