Halkkörning - X

Hej!

Idag har jag gjort halkörning i Jönköping. Det var kul! Godkänd blev man också, hehe.
Sista veckan nu, känns som att man har jättemycket att göra till efter lovet. Vill gärna bli klar med det den här veckan så jag slipper tänka på det sen, det förstör ju hela lovet!

7 dagar kvar till julafton för övrigt. Varken julkänslan eller julefriden har infunnit sig än här men jag hoppas att de gör det snart.

Ha en bra vecka :)

Nu Är Jag Vuxen

Hej hopp!!

Har inte varit sugen på att blogga sedan min FÖDELSEDAG i lördags ;D Ska inte säga så mycket om den, men tack alla ni som gjorde den värd att minnas!! <3

Idag hände också något stort. Gjorde teoriprovet idag och fick... *trumvirvlar*.... GODKÄNT! :D Helt underbart var det! Nu är det bara uppkörningen kvar!



Måndag

Hej!

Skoldagen har inte varit speciellt spännande men det är den väl aldrig? Vi hade salsa på gympan i och för sig och det var ju kul! :D Gillar dans ^^
Har också varit hos frissan, skulle ju som sagt bleka slingor för att få det att gå mot det blondare hållet igen. Det blev faktiskt bätte än vad jag trodde! Trodde att jag skulle bli helt gul/orange/röd i håret men det blev inte så farligt. Min frisör sa att det var bäst att inte bleka det igen förrän i februari...*gulp*. Trodde inte att det skulle ta SÅ lång tid att färga tillbaka! Men men, allt för att håret ska må bra...  Växer väl ut tids nog i alla fall.  Trist med utväxten bara!

Fick också reda på idag att vår filosofilärare inte kommer tillbaka den här veckan heller, och inte har rektorn fixat vikarie heller. :( Nu måset vi ha filosofi ännu längre in på vårterminen... det som var tänkt att vi skulle slippa de lektionerna nästan helt i vår. Nu får vi ju typ lika många ämnen ändå i vår. :(



Verklighet vs. photoshop

Här är några exempel på vad man kan göra med photoshop... Helt sjukt! Inte nog med att det finns hur många som helst som känner att de inte duger pga alla reklamer och bilder på människor med perfekta kroppar och perfekt hy, de människor som blir retuscherade måste också få känslan av att inte duga som de är. Jag förstår nästan de kändisar som försöker se till så att till och med röda mattan-bilder blir retuscherade!
Det är ju inte bara huden som fixas till, det är hår, veck, rynkor på fötterna, allting! Har till och med sett tår bli retuscherade, och det på en helkroppsbild...

Bilderna talar för sig själva...




image462    image461



image464  image463



image465

image466  image467


image468image469




http://www.youtube.com/watch?v=uT4dpFpiTgk





Burt's bees

Här är lite annat, har läst mycket gott om det här märket! Det här kitet innehåller läppbalsam och handkräm och lotions. Någon som har erfarenhet av märket..? (A) Hihi. Man får väl chansa, har ju trots allt födelsedag snart! ^^ Önska sig kan man ju alltid....


image460



Eyeko Cream

Kikar runt efter hudvårdskrämer, och den här ligger på topplistan på blush.se och har fått priser... Enligt informationen låter den förstås jättebra, men recensionerna varierar väldigt mycket... Fast den har väl inte fått pris för inte? ;) Man kan ju testa i alla fall!


image459




Tips på hudvård

Så där ja, nu har jag pluggat och allt så det är bara till att njuta av resten av kvällen (hur mycket man nu kan njuta när man vet att det är skola dagen efter).

Imorgon ska jag börja färga tillbaka mitt hår till blont igen. Det har jag velat ett tag nu! Fram tills idag. Hahah, det är sååå typiskt mig! Nu vill jag fortsätta vara brunett. Men eftersom jag vet att jag antagligen skulle ångra mig kör jag på det jag bestämde för ett tag sedan. ;) Jag ska inte lyssna på mig själv dagen före sånt. :P

Jag är förresten på jakt efter en bra hudvårdsprorukt till ansiktet... någon som har ett bra tips? (A)




 

1a advent

Hej!

2 december idag = första advent. Mysigt mysigt. ;) Tycker dock att det borde vara snö och inte regn för den rätta julkänslan... Hoppas den kommer snart!!
Idag står plugg på schemat, sedan ska jag även tvinga ut min mor för att öva landsvägskörning. Utöver det får vi se vad dagen bjuder på!

Jag tycker att såna här kjolar är skitsnygga. Från asos!






Första julklappen inköpt!

Hej! :D

Helgen hittills: gårdagskvällen spenderades hos Liza med Hey Baberiba säsong 4 och pizza, kan det bli bättre? ;) Och idag blev det tidig uppstigning för att bege sig till Göteborg. Målet var att köpa julklappar, och vi blev båda klara med varsin person i alla fall! Siktade på mer men det är trots allt inte så illa. ;) Fick också i uppdrag av mor min att köpa presenter till mig själv om jag hittade något, och sagt och gjort. Hittade ett par byxor på Rut m.fl och en ursnygg liten guldväska från Monki som får sin premiär nästa lördagskväll! Försökte hitta en bild på den men det var lättare sagt än gjort.

Ha en bra kväll!



[ 6 dagar kvar ] Sen du Camilla! ;)

RSS 2.0