Tjusigt!

Här är förresten lite fint jag hittade på asos! Klänningen är verkligen jättejättejättefin.
 


image505image506




Jag hatar att man måste hitta på klatschiga rubriker

Hej!

Gårdagens party var kul! Självklart blev det Swing där jag och Liza hittade på helt nya dansmoves, Plöjarn och Fiskarn. Båda uppskattades helt klart på dansgolvet... I alla fall av oss. ;)

Intervjun idag gick inget vidare tyvärr, den var rätt lurig och helt olik min förra. Medan jag blev bombaderad av frågor på den fick jag knappt en fråga på den här. Det var mer att de berättade vad arbetet gick ut på osv, så blev det pinsamma tystnader där jag funderade på om jag borde säga nåt eller inte. Det var nästan mer som en presentation än en intervju, men då jag bara var den andra som blivit intervjuad har de flera kvar... så det var ju inte precis som att de redan bestämt sig för mig heller. Jättelurt var det, men jag hoppas förstås att jag får jobbet! Det måste jag vänta en vecka på att få veta, de sa att de skulle ringa på fredag. Haha, den här veckan kommer bli en helvetesvecka. Det fucking jäkla projektarbetet ska in på onsdag, på torsdag ska jag få tandställning och på fredag kommer jag antagligen att få ett nej av jobbet. (Ja, jag låter väldigt negativ men det skulle faktikst vara rätt konstigt om jag fick det). ;)

Imorgon ska jag... plugga. Träna kanske? Den där balklänningen kändes lite småtrång redan när den var klar ska jag säga er, och nu känner jag mig vääääldigt plufsig. :P Men å andra sidan, jag har ju för fan två månader kvar att fixa formen på! Att äta nyttigt kan jag börja med på... måndag. Eller nja, eftersom veckan kommer bli jobbig tar jag det måndagen efter det istället, så var det bestämt.
Sedan ska vi väl ut på kvällen också, tror jag? Kan inte påstå att min ekonomi tillåter det men bättre att vara fattig och ha kul än att vara fattig och tråkig. Får ju nya pengar på måndag, får väl låna tills dess. ;) Tyvärr är jag typ i så mycket skuld att det där bidraget redan kommer att vara borta när jag får det. Men så kan det vara ibland!

Ha en trevlig kväll vad ni nu hittar på! Själv ska jag vara hemma. Puss!




UPPDATERING: Jag glömde nämna Mjölkarn' som dansmove. ^^ Tack för påminnelsen Ernst! :D

Night out

Hej hå!

Lovet har varit jättebra hittills, har gjort allt det jag inte borde och inte gjort ett dugg på projektet. Men den dagen, den sorgen! (Söndag+måndag+tisdag med andra ord). I lördags var jag och Camilla och gjorde stan och hade superkul, och nu ska jag strax göra iordning mig för kvällen med Liza och två till. Hoppas det blir roligt! Är laddad i alla fall! ;)
Idag ringde de också från en av alla de tusen jobb jag har sökt, så imorgon ska jag på arbetsintervju! Han sa att de fått in 30-40 ansökningar och bara valt ut några stycken så jag är stolt. ;) Får se hur det går, det är ett sommarjobb med administrativt arbete... Gud vad kul om jag får det. Håll tummarna tack! Är nervös, har bara gått på en intervju innan. Gaah.

Nej, nu måste jag hoppa in i duschen! Ikväll vet jag ungefär vad jag ska ha på mig i alla fall så jag slipper ödsla tid på att virra omkring... ska bli en nyinköpt topp med en massa hjärtan på och jeans till det. Jag har så himla svårt för att hitta partykläder nu för tiden, har ni det med?

Ha en trevlig kväll!

Puss&kram

Pink

Rosa solglasögon i sommar kanske? Dessa var väldigt coola iaf! Åtminstone på bilden. :) (asos.com)


image503



Snyggt

Är det bara jag som tycker att såna här är grymt snygga? Särskilt med urringningen på ryggen. Okej att man måste vara pinnsmal för att ha dom men ändå! Just detta ex kommer från American Apparel. ^^







Redredredred

Nej, jag har inte börjat plugga än... var ju tvungen att kolla lite på kläder och skor! Här är ett par otroligt snygga röda pumps från Rupert Sanderson (?:P) som... ja, är grymt snygga helt enkelt. Köpte förresten ett par röda skor i helgen, ett par ballerinaskor. Så passande att det har kommer en decimeter snö idag. :)

image501


Två tänder fattigare

Hej hopp!

Nu är jag två tänder fattigare i ledet mot att få tandställning efter påsk. Jag hatar groparna som blir efter tänderna, gah vad äckligt! Hoppas det läker fort. Fick så mycket bedövningsmedel innan att jag var helt svullen i ansiktet, kändes som det i alla fall, men lika bra att få det gjort än att ta en tand i taget som de tyckte att jag skulle göra. =) Hoppas de vet vad de gör nu... känns konstigt att ta bort två friska tänder så där bara från underkäken. Hoppas det inte kommer bli glest mellan tänderna för att de missbedömt eller nåt. Äh, får väl lita på dom. ^^

Nu väntar filosofiinlämning och antagligen lite projekt. Får se hur det blir med sistnämnda. Eller jo, klart jag ska skriva, med sådana tankar kommer jag ju ingenvart.... :P

Förresten fick jag en gullig kommentar för ett tag sedan, har ingen aning om från vem men det spelar ju ingen roll. =) "Synd att du aldrig uppdaterar din annars så mysiga blogg........"  Sånt gör en allt glad! =)


Melodifestivalen

Hej på er!

Då man inte har några pengar kan man inte gå ut utan får vackert sitta hemma när resten drar ut på krogen! Men jag har ju Melodifestivalen att se på i alla fall! ;) Dessutom upptäckte jag igår en ny chipssort som kommer att kölpas flitigt framöver, OLW Sourcream & Peppar. Supergod!! Så ha en trevlig kväll alla vad ni än hittar på, nu väntar Melodifestivalen!

Börjar det bli tjatigt?

Jag har verkligen fått dille på rosa skor. Får dock aldrig tummen ur för att köpa mig ett par! Här är i alla fall de senaste skorna som jag har förälskat mig i (de andra är nu glömda). Dessa kan hittas på stajl.nu för 495 kronor! (Där ser man skon lite skarpare också ;) )


image500



RSS 2.0