Trosor ska säljas som aldrig förr

Hej på er!

Allt bra? Är mitt uppe i en jobbig vecka. Imorgon och på torsdag är det ung företagsamhetsmässa på Åhaga där vi ska försöka få sålt våra trosor, och det har varit en massa förberedelser inför det förstås. Min erfarenhet av tidigare mässor och marknader (julmarknaden på Borås djurpark... vilket fiasko) är att det inte kommer att bli kul och att ingen kommer att köpa något. Nu har vi i alla fall fått det rätta trycket så får väl hoppas att tiden går fort imorgon... För efter mässan avvecklar vi vårt företag fort som fasen! :P Det var inte riktigt något för oss.

Sedan hänger det där projektarbetet över oss hela jäkla tiden. Jag ser både fram och fasar inför att lämna in det... för hur ska vi hinna? Trist dessutom! Men förhoppningsvis kommer vi att vara klara och då kommer en stooooor sten att lyftas från mina axlar. 

Ses på mässan imorgon.... vi kommer att ha det svarta båset. Nästan allt är svart och färgglatt. Vilken tur att jag gillar svart. 




 

Party :)

Har haft så grymt svårt att hitta fina partykläder det senaste! Är det bara jag? På stylebystars.com har de dock jättemkt fint, men vågar inte riktigt köpa sådant på nätet som sagt. Dessa är ju jättefina i alla fall, den ena är som ni ser en volangklänning och den andra är en klänning med stenar och djup urringning i ryggen.




Skorna

Så fort jag såg de här skorna visste jag att jag kommer ha dom på mina fötter inom en snar framtid! Väldigt väldigt väldigt snygga. Jag vet att de kostar 299 :- men det är allt. Har ni sett dom någonstans får ni gärna säga till!


image495



Uppdatering: Halens köper man dom på. Hmm.... är rätt skeptisk till att köpa skor och kläder på nätet. Särskilt skor då jag har en sådan lurig fotstorlek. Men gahh.... vad coola dom är.


Här är ett par andra superfina skor men i en lite dyrare prisklass (omkring 3000:-). Tänk att ha dom! :)


image496





Klänningarna



Här är två av balklänningarna jag pratade om, och då gillade jag den vänstra bäst. Min egen är för övrigt klar nu, hämtade den igår kväll!





Balklänningar

När jag började titta efter potentiella balklänningar på nätet var de här stora favoriter. Tycker att de är jättefina! Dock blev det till slut en klänning med helt annan design och form, haha. Kanske tur det, lite svårburna? ;)

Nehe, går jättesegt att ladda upp bilderna och jag är trött. Får bli en annan gång då!  Godnatt!




Mer skor!

De här var också fina. :) I alla fall på bild! Ekovänliga dessutom. :) Haha det är kanske inte ett ord, miljövänliga säger man kanske? ;)
- Bianco


Pink

De här skorna är grymt coola! Vilka partyskor liksom. ;) Hittas på Bianco. Testade dom för några veckor sedan, men tyvärr passade inte storlekarna mig. Hatar min skostorlek, kan inte ha hela stostorlekar på pumps utan måste ha halva. Och det finns ju tyvärr inte. :P



image491

Long time no seen

Hej!

Nu var det längesedan jag skrev igen. Går i vågor det där!

Under lovet var jag i Göteborg hos min syster och hennes man eftersom jag fått ett jobb där under lovet. Jag gillar verkligen Göteborg, där kan jag tänka mig att bo någon dag! 

Dagen har varit väldigt händelserik, har fått reda på både roliga och tråkiga saker. Börjar med det tråkiga: blev inget jobb för mig på Espresso House. Så till det roliga! Camilla har ju tagit körkort idag! GRATTIS!!! :D Verkligen kul, nu får det allt bli bilturer!! :D

Imorgon har jag bara en lektion, men en desto tråkigare. Har prov i filosofi. Hoppas det blir heeeeelg snart!!



Varför vara positiv när man kan vara negativ

Sitter i skolan nu och har gryyymt tråkigt... Matteprov hade jag imorses med och det är ett under om jag fixar G på det. För tillfället är det inget som känns särskilt kul, har varit på jättedåligt humör det senaste... har ingen motivation till nåt över huvud taget faktiskt. What's the point?

Jösses vilket positivt inlägg. :P Får allt ta och rycka upp mig! Bara det att alla dagar är likadana heeela tiden, aldrg händer det något nytt utan allt följer samma mönster dag ut och dag in. Behöver nåt nytt.



RSS 2.0