Förberedelser och kusiner

Hej!

Har inte skrivit på flera dagar nu, men har inte kunnat! Har knappt haft möjlighet till att sätta mig framför datan på flera dagar nu faktiskt... Men det kanske har varit bra för mig? ^^

(Om ni inte vill läsa mitt klagande som följer är det bara att hoppa över nästa stycke) ;)

Anledningen till detta är att de senaste dagarna (sedan i lördags) har Åsa och Patrik varit här för att fixa med det sista till bröllopet. De ockuperade hela datarummet för att fixa program och kyrkoblad. Jag och mamma har suttit och bundit ihop först 60 stycken kyrkblad, två olika snören på varje, och sedan 50 stycken program där papper skulle vikas och sedan skulle proceduren med snörena gå igenom igen... Jösses säger jag bara. Men nu är vi färdiga! Och jag ska inte klaga, det är ju första gågnen jag gör det här och det har varit rätt kul emellanåt... ;D Bara 6 bröllop kvar nu! I alla fall inom familjen. Om nu alla ska ha program och grejer.

Så! Har inte tittat på kläder och sådant på länge heller. Känner mig efter. :P

Halva släkten från Tyskland kom i måndags förresten. Den galna delen... Min mosters (som kommer på fredag från Tyskland med sin man) barn och hans familj. Han är nog den sjukaste personen jag känner... Han snackar inte bara om saker, han gör det också. ;) Inte har han ändrat sig på äldre dar heller. Han har i alla fall två jääääättesöta ungar, den ena 5 år och den andra 16 månader. Så fort den lilla hör musik börjar han dansa och stampa takten, det är så sött! Han har bättre taktkänsla än de flesta... ^^

Det känns lite stressigt inför bröllopet nu, som går av stapeln på lördag. Jag har liksom glömt bort mig själv i allt... (för ovanlighetens skull ;) ). Jag har ingen aning om hur jag ska sminka mig eller vilken frisyr jag ska ha, jag har ingen väska - eller också blir det ett par nya skor, men kasnke inte så smart? - och jag vet inte vad jag ska ha för smycken. Keine ahnung. (Mohaha, måste öva min tyska nu vettni, udnrar om jag stavade rätt).

Men men, sånt löser sig! Inte hela världen. Nu ska jag ut på äventyr (ut med hundarna med andra ord). Sen ska jag titta på So you think you can dance. Natti natt!

Ny pussycat doll?

Haha! Läste på en blogg att Asia som vann "The search for the next Pussycat doll" eller vad fasen det hette kanske blivit utkastad. Självklart var jag tvungen att snoka vidare och gick in på deras hemsida.... Och hon är inte längre bland medlemmarna (antar att hon varit det innan?).  Mohaha. Gillade henne aldrig. ^^



image280

Behövs det en ny nu månntro? ^^

Jimmy Choo-sandalett



image279


                     Jimmy Choo

Sommarens snyggaste LBD:

Kommer från ingen mindre än.... *trumvirvel*:
Oscar de la Renta! Oväntat val, eller hur?


image278

Jag skulle ha gett vad som helst för den här klänningen!!




Creepy...

Det här halsbandet skulle inte jag tagit på mig... ser ut som att man har tagit klorna från en död fågel.
Creepy, som sagt.





Dagens look/budskap...

Är ingen mindre än Sienna Miller med en "The people versus global warming"-tee. Hon själv ser verkligen fräsch och söt ut här! Very natural. ^^





image276




Derek Lam's höstkollektion

Här kommer pyttelite mer från höstkollektionerna.


Derek Lam:








Moschino-klänning


Mönstret och färgen på den här Moschino-klänningen tycker jag är jättefint.



image271





Det kommer mera

Äh, kommer nog lägga in en massa mer bilder imorgon. Kikade vidare lite nu (jag kan inte sluta!) och hittade en massa nytt fint.

Höstkollektionerna

Jag är verkligen beroende av att titta på kläder... Så fort jag börjar kika blir jag genast på glatt humör! ^^ Jag har tittat mycket på olika designers höstkollektioner nu, och jag har hittat såååå mycket fint! Skulle vilja visa allt men det blir mycket jobb... :P Visar lite av det jag gillade i alla fall!

Vera Wang: (Ni borde gå in och titta på alla hennes kläder, GRYMT snygga!)



Så fort jag såg den lite glansiga kappan med skärpet utanpå tänkte jag direkt att "det här ska jag ha i höst!" :P Så ser ni någon liknande kappa, let me know!! ^^

Missoni:



Blockmönster ska komma i höst. Här är ett exemplar....

Moschino:



Finns inte mycket att kommentera. Snyggt!!!! Dessutom gillar jag hur de använder skorna med öppen tå med knästrumpor till. Har inte tyckt om de skorna innan men nu så!

Oscar de la Renta:



Haha, jag säger ju att jag gillar hans klänningar! På första klänningen gillar jag hur den hänger ner på sidan på axeln, och den sista klänningen är rätt mycket men samma sak med axeln där + att jag gillar färgerna ihop.

Alexander Mcqueen:



Älskar den stora kragen som går upp på huvudet, den fina höströda färgen och skärpet till det!

Stella Mccartney:



Cape är något annat jag kan tänka mig i höst.


Skulle kunna lägga in mycket mer bilder från andra designers också, men nu är jag trött. ^^ Men hösten kanske blir lite rolig trots allt när man tittar på kläderna!

Klänning ska det va...

Gillar verkligen den här. :)
Topshop.



image251





Åsas bröllopsklänning

Det var kul att titta på bröllopskläder! ^^ Jag vill titta mer! :D Måste ju se vad jag vill ha inför mitt eventuella framtida bröllop, haha! ;D Kom på att jag kan lägga in bilder på klänningen min syster  Åsa ska ha. :) (Det är inte Åsa på bilden... :P )




image250

Lilly





Bröllopsklänningar?

Ska man ha vita klänningar tycker inte jag att man ska ha dem långa och i den här stilen. Det känns mer bröllopsklänning än något annat...




image249

Sool! :O

Hej!

Här sitter man och njuter i kvällssolen (jaaa, det är sol!). :P Ska bli 24 grader imorgon sägs det! :D Men vill nog se det först innan jag hoppas för mycket... SMHI vettni. ;)

Gårdagskvällen och idag spenderades hos Camilla! :D Skönt att komma iväg från Åsa som var här igår, haha, hon och Patrik is driving me crazy med det där jäkla bröllopet... Musik ska fixas och låtar att ha vid bordet och sevetter ska vikas på tusen olika sätt och sen ska man sy rispåsar och.... Skönt att det kommer vara över om två veckor. ;)

Nej, nu ska jag snart gå och se på en man som säger sig kunna tala med bebisar... Såg reklamen på det och han verkar ju inte riktigt riktig i huvudet! ^^ Så det kanske är kul, haha.
Fan vilken tv-nörd jag är. ;)









Lägst pris vinner

Det här är ju helt jäkla sjukt! På www.bidster.com går det ut på att den som erbjuder lägsta unika pris (som ingen annan budat alltså) tar hem priset. Det är människor som har budat hem splitter nya bilar som köps för ex 200 000 i affärer för 2000-3000! Tänk om man är den som bjuder lägst säger jag bara!! Finns inte bara bilar utan en massa andra saker. Ett presentkort på H&M för 2000 budades hem för 66 kronor till exempel, och en goodiebag med "kändisarnas favoritprodukter" som till exempel Dermalogica och Chanelparfymer osv blev sålt för 45 kronor.... (värt 3500).
Haha vilken gratisreklam jag ger dom nu! :P Men det är coolt! I alla fall om man vinner.... Jag blir så himla sugen på att ge ett bud (kostar runt 20kr), så det är lite farligt att vara inne på den sidan.... ^^

Grymt fin tröja

Hej!

Haha tror att Fredagen den 13:e hade en väldigt negativ påverkan på mig... Men nu är jag fit for fight igen! Nästan i alla fall. ^^ Här kommer en grymt snygg tröja, enligt mig i alla fall! Köpes på Topshop.




image248




-

Vilken jävla skitsommar det här är då!!

Fredag den 13e

Skulle jag vara med om en olycka nu gör inte det så mkt....


Oversized kuverväska

image247
Börjar bli populärt med större kuvertväskor nu... Här är några som följer den trenden!

Mary-Kate Olsen, Eva Mendes, Victoria Beckham, Ginnifer Goodwin



Ååh!

Gud vilken fin Miu Miu-väska!!! Med tanke på märket kan ni ju själva gissa priset.... Kanske kommer ut något liknande billigt alternativ snart! (A)











Mysig tröja

Den här ser mysig ut! Kostar dock 375 pund...image243
Not worth it! :P






















Vivianne Westwood







Torsdag kväll

Hej! Kom just hem från en fika med Liza & Camilla, det var kul att träffa dom båda igen ^^
Jag träffar dom för lite numer! 

Forever21.com har kommit in med en massa nytt! Här är lite smakprov! ;)






PS. Liza, bara för den kommentaren kommer jag att laga den värsta maten du nånsin smakat ;P

Förresten, hittade ett par svarta byxor på MQ idag (är desperat efter jeans) och dessutom hittade jag en grymt fin väska som ser ut som en Mulberry, typ Bayswater, hittade den på Sisters på rea för 149 kronor. Det var kärlek vid första ögonkastet! ;D




 

Billigt vs lite dyrare

Det här armbandet finns på kyssjohanna.se och kostar 150 kronor.




Ett nästan likadant armband finns på forever21.com och kostar $5,50, och vad jag vet ligger dollarn på typ 8 kronor eller liknande så det är ju mycket billgare... ^^ Men frågan är om inte det dyrare är finare? Å andra sidan gillar jag inte riktigt nåt av armbanden men om någon annan gör det så... ^^







Byxdress

Den här playsuiten kan nog vara snygg med rätt kläder till! image236
Kanske försöker sätta ihop en outfit till den senare. ;)
Kommer från Topshop.


























Ballerina

Godmorgon!

Min mamma ville alltid att jag skulle bli prima ballerina när jag var liten.... Det blev inget av med det som ni ser, men det här halsbandet var himla sött i alla fall!


image235






kyssjohanna.se

God morgon

God morgon!

Idag är det lite blå himmel och sol, kors i taket! ;)

Hur coolt vore det inte med ett par metallicblå skor? ^^


image234

Topshop




Jättesöt klänning!

image233

Den här söta klännningen finns på www.dillards.com i färgerna rött och mörkblått!



Att sätta etikett på människor

Varför måste alla människor alltid placeras in i fack? Så fort vi ser en människa bedömer vi dem genast efter vad de har på sig, hur de ser ut och på första intrycket. Det är inte ofta man ger någon en chans, liksom... Och när man väl har kommit in i ett visst fack är det svårt att ta sig ut. Jättesvårt. Ända sedan jag har varit liten har jag varit blyg och osäker av mig. Jag är väl undantaget som bekräftar regeln antar jag, för de som är bland de minsta i en stor familj (vi är 7 syskon, jag näst minst) ska väl vara väldigt framåt och säkra för att kunna få föräldrarnas uppmärksamhet? Well, not me. :P Jag drog mig väl tillbaka istället... Fast bara ute, inte inom familjen så att säga. På barntimman - förstadiet till förskolan - satt jag för mig själv i ett hörn och lekte, helt knäpptyst. Det var inte så att jag ville vara en ensamvarg på något sätt, jag var bara så extremt blyg! :P På förskolan och under början av lågstadiet ändrades det på något vis, jag fick bra kompisar (trodde jag då) och allt var bra. ^^ Så blev jag sviken av min första bästa kompis "för en annan", så att säga, och samma sak hände med två andra kompisar i mellanstadiet, och jag började dra mig tillbaka till mitt skal igen. Jag fick etiketten som "den tysta", fast jag egentligen inte alls ville vara det. Jag kunde bara inte ta mig därifrån, jag hade inte den självsäkerhet som krävs... Och i den åldern är allt svart och vitt. När jag skulle börja högstadiet fick jag en chans att börja på nytt, med en ny klass och nya människor. Det blev ändå så att jag hängde mig fast som en igel vid en tjej från min gamla klass som jag egentligen inte trivdes särskilt bra med, och så fick jag tillbaka min gamla etikett. Jag var allt annat än lycklig under mellan- och högstadiet... Sad but true :P
Så kom gymnasiet. Bara en från hela min gamla skola skulle gå i den nya klassen, ingen att klamra sig fast vid alltså! :P Och även om jag fortfarande var blyg ville jag verkligen ta chansen att försöka förändra mig själv och sättet jag levde på. Redan första dagen hamnade jag med en tjej som jag fortsatte vara med. Hon tog sig tid att gå under mitt skal och verkligen se vem jag är egentligen, och hon hjälpte verkligen till att bygga upp mitt självförtroende! Jag blev mer öppen och började trivas mer med mig själv. Hon var min räddande ängel, haha ;P Men allvarligt talat, jag vet inte vad jag hade gjort om jag hade gått igenom 3 långa år till utan att kunna vara mig själv för att jag vart så osäker. Sedan fick jag mer underbara vänner, och nu är jag lyckligare än vad jag någonsin har varit! :) Man har sina svackor förstås, men det har väl alla... ;P Det gäller bara att påminna sig själv om allt bra i sitt liv. 

Det jag egentligen ville ha sagt med allt det här är, var inte för snabb med att sätta en etikett på folk! Jag är själv väldigt snabb med att döma, men varför gör vi det?

Och to my beloved friends ;P  : älskar er :)


Coola solglasögon

image232

x De gula från Alain Mikli
x De röda från Kate Spade
x Pilotglasögongen från Mosley Tribes





Söndagstristess

Hej!

Då är söndagen snart över... skönt!! Hatar söndagar. Måndagar med för den delen... Det spelar ingen roll om man är ledig dagen efter eller inte, det är något med söndagar som jag inte kan sätta fingret på... ^^
Idag har jag inte gjort så mycket... Min klänning till bröllopet är färdigsydd nu iaf! Sedan har jag varit ute och stavgått (japp, stavgår fortfarande varje dag, men skippar promenaden på morgonen - det hände en gång och ösregnade under hela promenaden. Besides, det behöver ju inte gå till överdrift... ^^). Jag har träffat Liza också! :D Det var längesedan nu, hon jobbar ju hela tiden typ. Det var kul att träffas igen iaf! Fy vad tråkigt det är att vara den enda som inte jobbar... Det är jättetråkigt att sitta hemma själv hela tiden, jag mår inte alls bra av det! :P Men men... Hoppas något händer snart som lyser upp tillvaron lite! ^^







Jessica Biel



Jessica Biel ser vardagsfräsch ut. Skorna är Louboutin, så mkt vet jag iaf... ^^



image231

Eva Longoria

Idag gifte sig Eva Longoria med sin Tony Parker i Frankrike! Skissen till klänningen ser ut så här, så det ska bli spännande att se hur den ser ut på riktigt...


image227



Dags-outfit



Satte ihop en liten outfit som jag inte skulle tacka nej till.... ^


image226



x Tubtopp från H&M
x Kofta från Topshop
x Skor från Bianco
x Väska från Mulberry
x Jeans från AG Angel Jeans 

PS. Kunde ha lagt ner mer tid för att hitta en tröja i samma nyans som skorna men det sket jag i :P






Mer sött :)




Söta kläder och skor från
www.delias.com!












Snyggt från Topshop

God morgon!

Två snygga nyheter från Topshop!


image218image219





























Gina Tricot


Gina Tricot har mycket fint just nu, så jag tillägnar ett inlägg helt åt dom!



image217









Godnatt!

Usch, har känt mig krasslig på sistonde och inte haft motivation till att göra någonting annat än att sitta hemma. Förhoppningsvis ändrar det sig snart! :)

Jag börjar få mer och mer kommentarer, kul! :D Tack! :)

Nepp, lika bra att gå och lägga sig. Godnatt allesammans!







Flipflops


God kväll!

Jag har bara ett par tråkiga flipflops i plast för typ 30 kronor, så jag kikade runt lite och såg de här söta på www.delias.com (som ni för övrigt nog kommer att få se mycket från framöver)...






Själv tycker jag bäst om de randiga. :)

Jättesöta klänningar

Åh! Jag har fått nys om en sida med en massa fint (kikade i Josieemes blogg, där jag också såg den blommiga klänningen nedan). Sidan heter www.delias.com.

Är inte de här klänningarna ursöta? :D

image212

image213









Ny design+nytt, hälsosammare liv (?)


Har precis fårr klart för mig hur man ändrar på designen... Det syns nog att jag är i nybörjarstadiet fortfarande! ^^ Anyway, kommer nog att tröttna på allt rosa snart skulle jag tro. :P

Eftersom ja inte rör på mig längre har jag nu bestämt mig för att gå ut och gå varje morgon innan frukosten, och sedan ut och stavgå varje kväll. Ska nog köpa vikter också som jag kan ha på armarna när jag går... Dessutom har jag alltid velat dricka frukostdrinkar om mornarna (ni vet, en mix av frukter och allt vad det nu är, ska vara väldigt nyttigt) så jag ska be mamma köpa en stavmixer åt mig, haha!

Jösses, vad nyttig jag låter. ^^ Det kommer nog inte att hålla i sig länge, var så säkra! Eller jo, det ska det bannemej. Jag ska skriva om varenda onyttig sak jag stoppar i mig här i bloggen. Och jag ska skriva så fort jag hoppar över en träning. Haha! Deal? ;)

Fasen då, jag som hade sett fram emot en Magnumglass till Project Runway...





Not for long

Hmm, det är vääääldigt rött inne i bloggen just nu, men det ska snart fixas. ^^

Jag. Vill. Ha!

Snälla, kan någon skänka mig en Mulberry-väska i den här modellen?

image207

Emma Watson's premiärklänning

Åh! jag tycker att Emma Watson's klänning (Chanel) var riktigt snygg! Här är hon på premiären i London igår för den senaste Harry Potter-filmen.


image206

Aqua-tan

Svårt för att bli solbränd i ansiktet? Hittade precis den här produkten på internet, och det verkar ju minst sagt spännande! :P Nu har jag ju inte det problemet precis, jag blir ju knallröd så fort jag kommer ut i solen men det finns nog många som inte har det som jag! :P Verkar inte som att det går att köpa i Sverige än, men det kommer säkert snart om produkten får bra respons. :)


image205

Would you wear this?


image204


Fergie, Kate Beckinsale och Britney Spears kör med öppna västar. Det är något jag skulle kunna köra med i alla fall! Åtminstonde mer åt Beckinsale-hållet i så fall. Fergie's stil är inte riktigt min stil. :P Och Britney Spears... Tja, behöver jag ens säga något?

Längtar!

image201




Åh, vad underbart! Vecka 33 bär det av till Tanumshede i Bohuslän för sol och bad (förhoppningsvis)! Vår frisör har en kompis som inte ska ha stugan då och erbjöd oss att bo i den. Woho! :D Havet är tydligen bara typ 100 meter ifrån stugan. När vi hyrde stuga förförra sommaren i Varberg var det soligt i två hela veckor, hoppas solen vill komma fram i augusti i år också då! (A)




image202

Godnatt!

Tack för idag, slut för idag! Nu går jag och sover min... eh, skönhetssömn. Natti natt!

image200

Coola Nixon-klockor

Åh! De här var coola! En i varje färg, tack! Nej, man tröttnar nog rätt fort på dom skulle jag tro. De verkar ju vara av past dessutom. Kostar runt 1000-lappen btw... som hittat!






Kändislooks

Jag tycker att Rosario Dawsons guldklänning var så fin så jag var tvungen att visa! Och det är inte många som kan passa i en sån klänning som Rihanna har! (Hon passar förstås jättebra i den;)). Till sist Kristen Bell som är söt i en somrig gul klänning.


image192image191

image193

Sommarklänningar

De här klänningarna vore inte fel i sommar! Inte glasögonen heller för den delen. Tyvärr inget som kan köpas i Sverige, men man kan ju hålla utkik efter liknande. =)



Love

Hej!

Tror jag är på väg att bli sjuk. Har feber och är trött och hängig. :( Nåja, vädret suger ändå så. :P Tittade precis på Love Actually förresten. En sån feel-good-film där alla blir ihop med den man vill på slutet, ni vet. :P Tänk om det var lika lätt att hitta kärleken på riktigt? Eller är det kanske lättare än vad man tror? Eller nej, glöm det sista förresten, det är inte lätt nånstans. Skulle kunna filosofera länge om det här men nu måste jag gå, haha! ;P Ha en bra kväll! ^^

Så fin!

En fin cardigan från glitzy.com! Den skulle inte vara fel på sommarkvällarna... ^^



image185image184

Diane von Furstenberg

image183







Den här ser gosig ut! ^^















Det finns ingen livslång kärlek

Yes, mammas och pappas relation blir allt bättre. Nu ska pappa sova i källaren... Under hela sommaren, månn tro?

Sienna Miller-style

Sienna Miller klär sig alltid snyggt! Nätbutiken Glitzy, som är en av alla de affärer som imiterar kändisars klädstilar, har köpt in en söt klänning som nästan är på pricken lik Siennas.


image182

Kenneth Jay Lane <3

Jag har verkligen fastnat på KJL-smycken! Men who hasn't? :D Här är ett fint, gillar det med mörkt trä bäst. Kontrasterna mellan trä och guldet blir så fint... Fast å andra sidan är vitt och guld hett det med. ^^
Jag vet att jag har sett liknande armband någonstans till ett mycket bättre pris, men kommer inte ihåg vart! Irriterande... :/ Men jag ska hålla utkik!




Haha förresten, glömde berätta om det roligaste på hela Göteborgsresan! :P När jag skulle köpa min blåa klänning på Tessie var det en så psycho försäljare där! För det första stod han och bråkade med en tjej, hon snackade om att han hade lurat henne och så där och han sa ju förstås att det inte alls var så. Jag trodde mer på tjejen haha! :P Sedan skulle jag prova klänningen, så skulle Liza titta, så kom han och knuffade undan henne och gick fram till mig för att visa hur man kunde ha den både som topp och klänning! :P Haha det var såå fult. Sedan skulle jag gå och betala och då var han ute i butiken, så såg jag honom smeka en tjejs kind (en kund) :S Så kom han fram till mig och dunkade mig i ryggen jättehårt. Hahha jag stod där själv och det var sååå svårt att hålla sig för skratt, det var så absurt alltihop! I alla fall, jag betalade, jag och Liza gick ut ur butiken och så stod Mikkaela kvar vid disken för att titta på ett smycke. Självklart hoppade han genast på henne och prutade ner priset och grejer, sedan körde han pennan han hade i handen i bröstet på henne.... Hahahah! Det hade vi velat se! :D Honom glömmer man inte i första taget. Det jag har skrivit nu gör verkligen inte situationen rättvisa men... :D

I alla fall, ska se på Sagan om de 2 tornen nu... ^^ Kanske bloggar mer senare!

Kvällsoutfit

                       image178



+



image179

Allt kommer från asos.com

Gult är inte fult, Penélope! ^^

Penélope Cruz visar att less kan vara more ibland... Här är hon i en enkel gul klänning från Michael Kors med kuvertväska och guldaktiga skor på Prince's privata show i Los Angeles.

image177

Uppdatering

Det känns som att jag har jättemycket att ta igen när det gäller kläder och smycken och sånt bara jag är borta ett par dagar! :P Här är lite nytt i alla fall som jag gillar. 




asos.com




kyssjohanna.se, Boudoir by Disaya´s smycken



Och så till sist, en liten påminelse om att det fortfarande är sommar, trots det gråa vädret....

Helgen

God morgon! Eller... God förmiddag.


Jag får börja med det jag hittade i Göteborg i fredags.

* Rengörande gel och ansiktsvatten till ansiktet på Yves Rocher, 50%! ^^
* Silverörhängen på Kicks, hängande med små kronor och en pärla inuti kronan, och ett guldhalsband med en pärla.
* Skor från Peperoni, ett par ballerina i randigt tyg (jeans och vitt) och ett mörkrött band som löper längs kanten och blir en rosett framtill.
* En topp från Tessie i mörkblått och ballongmodell med en rosett framtill. Man kan ha den både som klänning och topp! :D
* Två sjalar, en röd med vita prickar och en vit med svart kant och hjärtan.

Det var nog allt tror jag. ^^ Lånar bilder från Mikkaela från dagen! :D
Gud vad mycket fint det fanns på Zara förresten! Synd bara att allt är såååå dyrt. :( TopShop hade också rätt mycket fint i butiken för ovanlighetens skull, men det var dyrt där med tyvärr.


Och så gårdagen.... :P Liseberg alltså. Vi var där i 13 timmar, så jag är rätt trött idag! :P Men det var väldigt kul och det var mestadels glada miner för ovanlighetens skull! ^^ Gud vad alla tittade när vi hade på oss de gula tröjorna, haha! :P Det var rätt kul. Och nej, jag åkte INTE den nya attraktionen! :P För det första hade de bara öppet 12 åkplatser av 32 möjliga, och då undrar man ju vad fasen det är för fel på dom isf?! :P Och sedan såg den jäkligt läskig ut. Värre än Spin Rock, och jag klarar bara av SpinRock om jag blundar (upptäckte jag igår). ;)
Åh, vi hade ju 5-kamp också! De tre äldsta i ett lag och sedan vi "små" i ett annat.... ^^ Tyvärr vann vuxenlaget men ensam är stark, säger jag bara! För vem vann inte alltihop individuellt om inte Julia? ;D Haha. De andra sinkade mig verkligen. ;P
Balder var lika skön som vanligt, förstås! Sedan var Radiobilarna en favorit igår. ^^ Vi var ju sju stycken så man hittade alltid nån man kände att köra på! :P

Hittade en liten rolig funktion på H&Ms hemsida idag förresten! Man kan skapa sig en egen modell och försöka få den att likna sig själv och sedan sätta på kläder på den. Fanns inte så många kläder att välja på, men... Den här modellen är redo för stranden iaf. ^^


      



RSS 2.0